god morgon!!

Vaknade typ nyss och ska nu sätta. mig och äta frukost. Idag ska jag typ städa min stuga (-.-) sen ska jag nog bara ta det lugnt, måste plugga lite också! Imorgon drar jag hem, kommer ändå bli ganska skönt. Sitter just nu och tittarbpå fear factor USA, äckligt :s Jaja, nu ska jag äta frulle! hörs imorgon :)
 

Kommentarer
Postat av: Karolina

Det ska börja en junior dressyr special på Solna på fredagar 17-18 :) den ska börja snart och så:) jag tänkte att du kanske skulle vilja börja rida i den eftersom du vill rida dressyr och så? :)

Svar: Jag hörde det! Det är sjukt bra tycker jag för alla junior dressyr ryttare! Men är inte säker om jag vill det. Sen så rider ju min syster också på solna och skulle vara rätt orättvist om jag får rida två gånger i veckan på ridskolan och inte hon. Men jag kommer ta lektioner på upp landsväsby stallet och så får jag se hur det blir! Och sen kommer jag ju mest satsa på hoppning och om man går både i en dressyr special och hopp special så borde man ju tävla både dressyr och hoppning. Och jag ska ju bara tävla hoppning p.g.a det funkar inte att jag tävlar dressyr. Jag blir orolig, stressad, och ofokuserad. :)
Amanda välimaa

2012-10-07 @ 19:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0