Magiskt!

 

Grymmaste dagen NÅGONSIN!

Alltså horse show var helt otroligt! Det va så grymt duktiga ekipage och lag. Sen när det kom till höjdhoppningen barbacka blev det lite läskigt hahaha! Det var planerat att dom skulle slå världsrekordet som var på 2,14! Till och med Robert Whitaker var där, det va riktigt mäktigt! Min mamma var tvungen att gå efter ett tag och möta upp min kunsin Belle som ska sova här inatt. Men jag och Emelie stannade ett tag. Dock kunde vi inte handla något efter showen :( När showen va slut mötte vi mamma och Belle och satte oss och åt kebab och pizza i solna centrum. 

Barbacka hoppning

Prisutdelning 

Banbyggning 

Prisutdelning i lagtävlingen

Segervarv

Precis när vi suttit oss på våra platser
Prisutdelning på barbacka hoppningen.

Första ekipaget på banan.

Just ju håller jag på att ladda ner Vampire diaries 4x07! Sen ska jag se på film med mamma och pappa! Ha en bra fredag på er alla! :D

Globen!!


Days until...

Hade tråkigt på rasten, haha!


Stockholm horse show



Nu är dagen äntligen här, idag ska jag på horse show!
Har längtat som tusan efter det här! Kommer bli så jävla grymt! Men gör nu bara ett snabbt inlägg från datan jag måste börja dra mot skolan osv. Men när jag slutar vid halv två ska jag ta tunnelbanan direkt till globen och möta emelie och mamma där. Nu ska jag börja dra till skolan, puss!
Ska ni på horse show idag eller någon annan dag under helgen? 

Snöööö


Träningsvärk suger

Jag har ont i HELA kroppen. Och det gör så jävla ont, träningsvärk suuuuger. Har ont i låren, vaden, ryggen, magen och armarna. Känner mig som en 76 årig gammal tant.

Hej! Idag har jag hunnit med massa. Jag stannade först ett litet tag efter jag slutat i skolan och förberade för debatten som vi har imorgon. Sen tränade jag samtigt lite eng-glosor som vi också har imorgon. 
Efter det åkte jag och Emelie hem och mötte mamma och vi åkte tillsammans först till gallerian och till hollister och köpte Emelie´s nya vinter jacka (jag är ett avis) sen efter det gick vi till ett gymnasium där det var öppet hus och gick och tittade. Efter det blev vi lite hungriga och satte oss och åt på tacobar i solna centrum. Sen tittade vi dels på lite vantar och sånt till Emelie. 
Sen när vi kom hem satte jag på The vow, grym film! 
Just nu tar jag det bara lugnt. Lyssnar på musik, fixar bilder och sånt :) 






Tacobar med mamma och syster


Portkod 1321

Så jävla bra :D men så jävla dåligt att det är slut :(


Bra start på veckan!

Ganska skön måndag idag, matte 2 timmar, spanska 2 timmar. Spanskan fick man sitta lite ensam och jobba, det va skönt tyckte jag. Emelie va så gullig åt mig så hon gick och köpte festis till mig när jag var törstig.
Slutade sen vid halv 3, jag och Emelie åkte till Solna centrum och köpte lite kläder för dom 500 vi fick av mormor & morfar.  Detta var det jag köpte: 
Vit stickad tröja- H&M 199 kr
Nagellack 2x- H&M 39 kr
Nagellack-H&M 39 kr

Grå tshirt-Ginatricot 99 kr
Armband-Ginatricot 79 kr

Imorgon ska jag ha idrotts dag och det kommer bli skiiiit najjjs. Ska fixa pastasallad och ha med någon dricka, musigt. Ska vara i Solna hallen, och jag bor så nära så jag ska åka dit direkt och vara där 9:00. Sen slutar jag vid 2 tiden. 
                     
                    Detta ska jag göra resten av dagen:

                         ◊Göra pastasallad
                         ◊Duscha och göra mig fräsch
                         ◊Se på film med syrran och fixa naglarna
                         ◊Läsa min älskade bok som äger
                         ◊Packa inför imorgon t.ex ombyte, vatten flaska osv.
 



Då var helgen slut...

Idag har det varit "pappa och döttrar" dag. Först åkte jag, Emelie och pappa till hööks och köpte min väst. Sen åkte vi runt till massa olika butiker och letade efter en fjällräven i min stolek. Till sist hittade vi den i Solna centrum! Sen har vi också försök hitta något ställe där dom säljer Iphone 5, men vi hittade inte det. Vi ska beställa den istället. När vi kom hem såg jag på film, face off, solsidan och Williams lista! Sista avsnittet :( jag sitter just nu och övar jag till provet imorgon.

Måndag imorgon igen, blä vill inte. Aja, nu ska jag ta det lugnt. Mååååste sova


Shopping


BÄSTA köptet på hela helgen, min egna fjällräven! 
Team sportia-2499 kr.

A-jays four hörlurar, dom är GRYMMA!
Netonnet-499 kr

Racesafe ridväst
Hööks-2395 kr

fleecetröja
Statium-150 kr

Världens gosigaste vantar
Statium-199 kr

Jätte nöjd med allt sen fick jag och emelie 500 kr av mormor och morfar igår :) 

Helgens inköp

Har köpt lite saker denna helg, bilder kommer!


Ut på äventyr!

Mamma och Emelie kom och hämtade mig hemma och vi tog bilen desperat och åkte någonstans! Bloggar mer senare ✌


Lördag morgon

Godmorgon alla som är vakna! :D jag vaknade vid 11 tiden och har varit uppe sen dess och sett på film med Lucy. Mamma, pappa och Emelie har dragit och lämnat mig med katterna, super mysigt! Har lite te och glor på Sex and the city 1 & 2. Har Lucy här bredvid mig som sällskap.
Vid 5 tiden ska jag och familjen på middag hos mormor, så det ska bli mysigt! Ska se på film nu, ha det bra :)


Movie

Ska sätta på The lucky one en skit bra film! Ligger här i sängen och myser med godis och film. Myyys!

Fredag! :D

Hej världens snyggaste 
Åhh, så jag längtat! :D 
Idag var det chill i skola, 2 timmar NO sen estet/slöjd. I helgen måste jag plugga lite matte och spanska. Måste jobba lite extra i matten och sen har vi spanska prov på måndag. Har städat mitt rum är skit skönt det är heeeelt rent! Imorgon ska jag förhoppningvis vara med My så det kommer bli kul! 
Fick världens värk i ryggen imorse när jag vaknade asså! :O Gjorde skit ont, är nog efter ridningen igår. Först trodde jag att jag inte skulle kunna gå till skolan men det gick bort lite efter ett tag sen kom det tillbaka i skolan. 
Jaja, jag får väl bara hoppas att ni får en fortsatt mysig fredag! Det ska jag ha :)
 
 

Dålig uppdatering

Träningen rullade på som vanligt idag, tills på slutet, blev lite slarv och va okoncentrerad. Inge bra dag för oss.

Skolveckan har varit FETT chill, slutat tidigt, inga jobbiga lektioner och allt har varit bäst. Har gått och lagt mig skit tidigt hela veckan asså! Fått sovit ut verkligen. Imorgon är det fredag och jag vet inte direkt vad jag ska göra! Får se vad jag hittar på, men kommer säkert sluta med att jag bara är hemma och latar mig haha. Är skit taggad till näst fredag för då ska jag få sluta vid 12-13 tiden för att jag ska på HORSESHOW! Wioooop! Längtar!! Åhh, idag va det SHM :( ville verkligen gå, haha! Nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott :)


Lady jane


Min syster fotade plutt ponnyn Jane efter hopptävlingen för några helger sen! Så söt hon blev! :D

Video

Från gårdagens hoppträning! HAHA, min mamma i slutet :D

Matematik

Håller på att förbereda lite för matte provet imorgon, skriva ner anteckningar osv. Har duschat också och är fräsch. EB träning idag, gick BÄST! Innan träningen var jag hemma och såg på film. Mysigt, ser också på face off. SOLSIDAN SNART :D


Slö lördag

Åkte hem från landet med bussen vid 4 tiden och när jag kom hem köpte jag och pappa pizza och såg på film. Mysigt, sen nu har jag suttit och pluggat ett tag och nu ska jag se på nya avsnittet av Vampire Diaries. Har glömt bort att blogga lite men i fredags åkte jag pappa och Emelie till landet och åkte hem idag.
Red Savanha på volten igår, gick GRYMT. Km dressyr imorgon ska dit och titta på ekipagen och sen ska jag ha Eva bengtsson hoppträning på Jane.

Kommer mer blogging imorgon men ni får ha det så bra tills dess! Peace out


Dagens outfit

Lite konstig bild, haha!


Breaking dawn part 2

OMG! Såg precis planetens BÄSTA film! No kidding, bästa! Jag grät och grät den va så bra! Bion började 18:10 och vi var där redan vid 4, så vi åt lite titta lite på kläder och sånt. Just nu tittar jag och Emelie på abercrombie jackor på datan! Kommer förmodligen köpa en aber jacka istället för fjällis! Sitter och stress-pluggar engelska! Haha, men jag ska äta lite godis och plugga.
Haft en awsome dag idag, hur har ni haft det?


Hej hopp

Hej, var ett tag sen jag satt framför datan och bloggade, men jag har inte haft lust att blogga från datan. Lättare att slänga in ett inlägg från mobilen eller hur? ;) 
Sitter och glor på film, med smoothie i handen. Gos tisdag! Var i solna c med Mysan, hon skulle köpa fjällis. Men fanns bara i S så hon beställde istället. Jag mötte emelie i solna c och vi åkte till stallet. Kom hem för att tag sen och har pluggat lite svenska och matte, så att det är gjort ;) Sitter också och tittar på ur roliga bilder på tumblr! Hahahhaha! Imorgon ska jag på bio med mammsen och syrran, breaking dawn part 2! Skit kul! Sen på söndag ska jag kanske ha EB hoppträning. Eftersom det inte gick så bra förra gången! 
Nu ska jag se på film, fast har inte bestämt vilken jag ska se än. Hörs imorgon. :)


The change up


Hej, kom hem för ca en timme sen. Slutade halv 3 idag. Är sjukt trött och ska sätta på "The change up" en jätte rolig film. Handlar om en kille som har familj och fru och allt sen en annan som röker på och har sex med alla osv. Jätte rolig, älskar den! STORT tips!

Outfit

// tröja-hm // jeans-cubus // tshirt-ginatricot // väska-accent //

Mår jätte jätte jätte dåligt idag, bläää. Mår illa, förkyld, hostig, ont i halsen och trött. Kunde inte sova i natt vaknade vid 5 och var vaken 30 min sen gick jag och la mig igen och vakna 20 över 7. Efter skolan ska jag bara hem och vila.


Hopptävlingen

Videon blev lite cp eftersom den hackade upp lite på slutet, och man ser inte så mycket. Men bättre än inget! 

Sleep over

Ääääälskar filmen Sleep over som älskade Evan Peters är med i! Ska se på den nu faktiskt, hej då! 
 
Han kanske är störd, men älskar honom ändå! 

Lady jane!!

Hon va suuuuuper idag, ahhhhhh!! 4 fel på första hindret, men det va mitt fel, inte hennes. Nära på att stanna på muren, men hon va så duktig så hon ba flyger över det! Jätte nöjd, kom inte till omhoppningen och fick 4 fel i grunden. Massa gott fick hon också efter!
Första hopptävlingen på henne, och hon va bäst! Jätte glad, nu ska jag till Solna och möta syrran. Sen plugga och se på film :D

Var tvungen att fota från min kamera, för att överförningssladden är fortfarande borta, film kommer!


Gårdagens inköp

|| ljus kofta-h&m 199 kr || skjorta med detaljer på kragen-h&m 249 kr || stickad marinblå tröja- h&m 149 kr || grå tröja med text-ginatricot 149 kr || lila Iphone skal-glitter 139 kr ||


Sovmorgon, jag har saknat dig.

Att få sova ut, det har jag verkligen saknat! Vaknade vid 1 imorse, slog i mig frulle och mötte upp My vid Solna station. Vi såg på lite klipp sen satte vi på Ted. Sen vid 6 tiden skulle hon hem.

Just nu ser jag på Sex and the city. Tar det allmänt lugnt, ska börja gå och lägga mig snart. Upp tidigt imorgon, hörs.


Forever alone

Pappa har dragit till landet, mamma och Emelie är hos Nina (moster) och Nemo är på landet med pappa. Har bara Lucy och mysan här. Aja, har shoppat i Solna c idag och köpte lite kläder och annat. Bilder kommer sen. Nu sitter jag och tittar på Vampire Diaries S04E05 !!! Ses senare :)


Hisnat

Hade inte världens bästa lektion idag, men den va okej. Tävling på söndag, måste ladda upp som fan asså! Rida så benen åker av, om det är det som krävs så ska jag göra det. På söndag kväll ska jag gå och lägga mig utan att ångra NÅGONTING, ska vara glad och nöjd. Jag ska inte behövt vinna, bara nolla grunden och förhoppningsvis omhoppningen också. Jag ska köra en felfri bana, och vara på bra humör. Inte satsa på blå gult, bara nolla så är jag nöjd. Kommer köra galet mycket framridning, min ända chans.

Nu ska jag gå och lägga mig besviken och vakna peppad eftersom det är fredag. Hänga lite med My imorgon kanske, sleep over? I don't know. Hoppas ni har haft en rolig torsdag!


Marabouuuu

Sitter hemma och tar det lugnt, slutade klockan 1 idag istället för 3 typ. Skit najs, nu sitter jag bara hemma och väntar tills jag ska till stallet. Åker lite tidigare idag för jag kände för det haha. Ska träffa Fanny också vid busstationen och vi ska dra till stallet tillsammans. Har as mycket matte att göra så får se om jag sätter mig i stallet och pluggar eller jobbar när jag kommer hem. Hoppträning idag då, träna inför hopptävlingen. Ha lite banhoppning, träna svängar osv.
Jag personligen tycker det är sjukt kul med banhoppning, hoppas ponnyn sköter sig!
Ha det bra så hörs vi!


Vampire Diaries✌

Älskaaaaaa! Nu ska jag somna till det, god natt :)


Igår

Igår slutade jag vid halv 1 (skit nice) och då åkte jag hem och såg på lite tv och chilla. Sen vid 3 åkte jag till My och va lite med henne. Sen åkte jag till stallet och träffa Fanny. Sen efter stallet åkte jag, Emelie och mamma och handla. Just nu tittar jag på Vampire Diaries, vi ses.


OBAMA!!!!!

Så jääävla bra att Obama vann alltså, vem vill ha den där andra gamla gubben som president? Nu fick Obama 4 år till i vita huset!! Bra val U.S.A att ni rösta på Obama! 

Dagens

Idag ser jag ut såhär! Ska börja dra mig till skolan nu.


Just nu


Vardagslyx!

Köpte lite gott till mig, mums!! Nu ska jag slå i mig allt detta fan va gott!!


HAHHAHAH the typical hästen!!

 


Precis som Savanha och Jänta -.- 



 

Bättre än William spetz!!!!!

 Connor Franta är en amerikansk "vloggare" som är hur rolig som heeelst!! Seriöst, titta på dom här klippen nedanför och gå in på hans youtube kanal och prenumentera på honom! ---> http://www.youtube.com/user/ConnorFranta?feature=watch

School -.-

Tillbaka till skolan igen då efter 1 veckas ledighet, nu måste jag vänta i en månad tills vi har lov igen :( Aja, startar måndagen med två timmar matte. -.- kul.
Just nu har jag rast men börjar snart, ska ha NO tror jag, ska starta nytt projekt. Slutar vid halv 3 idag, efter skolan blir det film mys och bara slappa, köpa lite glass och mysa med mina katter! Ska titta på Vampire diaries, min kärlek. Har märkt att ALLA börjar titta på Vampire diaries helt plötsligt. Asssss irriterande, hatar att alla börjar se på det och gilla Ian somerhalder osv. Jag personligen tycker det är jobbigt, och har till och med några vänner som helt plötsligt blev kär i Vampire diaries när jag visa dom det, hatar det. Blä, ska fortsätta min måndag nu, hörs!


Fobier

Jag fick en kommentar häromdan att jag skulle skriva några fobier jag har, tänkte att det skulle vara en rolig grej så here we go!

♦ Cyklister. När man går vid en väg där både personer som kan gå och cykla är och cyklisterna åker jätte nära en. Jag hatar det eftersom jag blev överkörd av en cyklist när jag var liten, och ja det är därför som jag är som jag är idag. :) 


♦ Klaustrofobi, är nog den värsta fobien jag har. Trånga utrymmen är nog det VÄRSTA jag vet. Både när det är många personer runt sig i ett trångt utrymme eller att man är själv i ett trångt utrymme. 



♦ Ormar! Ormar är nog det mest äckligaste djuret som finns, jag älskar djur men jag klarar inte av ormar. Samma sak med hajar, när jag ser på hajfilmer kan jag inte bada i en sjö på fler dagar. Jag är EXTREMT rädd för hajar och ormar. Ormar och hajar var en av mina favoritdjur när jag va jätte liten, sen isåg jag att dom va farliga och blev livrädd för alla slags ormar och hajar. 

♦ Sjukhus, dom är äckliga och där inne finns det blod och sprutor. Sprutor gör ont och blod är skrämmande. Har endast varit på sjukhus ca 2 gånger. En gång när jag skulle hälsa på min farmor som hade operarat benen, och jag var livrädd för henne. Hon hade alla dessa slangar runt sig och och hade en blodpåse bredvid sig. Sen var hon helt blek i ansiktet och en sjuksköterska höll på med hennes ben som hade massa sprutor och sladdar i sig. Jag helt enkelt hatar sjukhus och dom som jobbar där också! Inte för att dom är dumma men dom är läskiga!
 
 

Sommaren 2011 med Savanha!

Badade vid largen med Emelie, Alexandra, Matilda och Amanda.

Vanlig ridning på ute volten

Ridning på ängen på midsommar

Sommarens första uteritt! 

Nov. 03, 2012

Förhoppningsvis så ska vi INTE till landet imorgon och då ska jag till stallet iställeto och träffa Fanny :) Men nu ligger jag i sängen med Lucy och ska sova, fast måste börja gå och lägga mig tidigare! Liksom klockan är snart 4! Aja, är riktigt trött nu så vi ses imorgon och sov gott!


Horse things!


När man får pengar står detta på inköpslistan! 

Friday!

Kom nyss på att det va fredag idag!! :O Haha, man har fan inte koll på dagarna nu när det är lov! Sitter framför datorn, var ett tag sen. Stalldag idag, rätt skönt, få komma ut, träffa lite personer. Titta på dressyr och hoppning, kom hem och slog i mig massa glass och bullar som mamma hade köpt. Taggar inför landet imorgon, men orkar seriöst inte!!! Vem orkar ta en buss kl 6-7 på morgonen till landet som är hur kallt som helst och man är tvungen att dra till stallet utan värme och jobba i 2-3 timmar i kylan. Njaaaa, inte så kul. Vill inteeee!! :( Sen ska man ändå åka hem dagen efter liksom? Hur onödigt som helst. Aja, njuter av tiden här hemma, och dom sista dagarna på lovet :( Jävla jobbigt att gå tillbaka till skolan, vill inte!
Savanha förra vintern

Hopptävling den 11!!

Idag i stallet såg jag att det skulle vara klubbtävling i hopptävling den 11 november, skit najs! Så jag hoppas jag kan vara med så jag kan stanna hemma från landet! Sen efter det är det Champagne hoppning, fast lite senare dårå. Idag gick det bra, hon va riktigt duktig. Smet förbi några gånger, men hon va duktig ändå (lady jane!)


Vi blev lite hungriga...

Jag och Emelie va lite sugen på något att äta så vi lagade lite pasta sallad :) nu ska vi äta!!


RSS 2.0