Nya blogg.se -.- .....

Bsbjshalwkdboskw så jävla arg asså nya http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se suger! Jag fattar inget och det är skit fult. Fan va jobbigt, kan man byta tillbaka? Jag vet inte ens hur man gör ett inlägg så jag kan inte lägga upp bilderna. Skit arg. Aja, ligger i sängen och håller på med mobilen osv, IMORGON TAGGAR JAG TILL SÄÄÄVAAAA!! Det är helt sjukt jag fattar inte!!! Sen så tur kommer jag åka med bästa vännen Alva <3 kommer bli fett najs! Kommer träffa Nora också, har gått mer än ett år nu :-O Vill bara att klockan ska bli 07:00 så jag kan gå upp och åka till säva!!! Kommer inte kunna sova :-$ hihi, sov sött!!!

Bjuder på en liten ego bild från midsommar :-) (min kompis telefon)


Packar inför fucking säva imorgon!!!!

Awsome!! Drar till säva ridcenter i Uppsala imorgon med Alva!! Kommer bli skit kul. Är borta en vecka :) bloggar snart och lägger upp bilder från midsommar på landet!!


New in, ridning, och allmänt roligt dag med Alva

Hej alla fina läsare♥ Idag vaknade jag vid runt 10 och då åt jag frulle sen började jag direkt att städa rummet (första gången på flera månader) Sen vid ca 20-30 13 började jag göra mig redo för att dra in till t-c och möta upp Alva. Jag blev lite lost på vägen för att Alva är så dålig på att förklara. Men jaja, vi hittade varandra till slut. Så vi gick till hennes mammas jobb, hämta pengar och gick och köpte linnet på bilderna nedan. Från Hollister för 280 kr. Sen skulle Alva klippa sig på Hair 3000 inne i stan så vi åkte dit sen fick jag sitta där på en obekväm stol i ungefär 50-1 tim.... Sedan bärde det sig direkt av till stallet, jag fick den vita kossan Sol och Alva fick den svarta kossan Sicilia. En ganska trevlig dag och nu ska jag sova! Det är ju riktigt grymt med sommarlov ska jag säga. Har ni också sommarlov? :)



Foto: Jag
Full atomatik-blixt
Canon eos 1100D 18-55 mm

Beautiful cat.


Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm


Summer 2012


Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm

ÅHHH! Snart är det äntligen dags för SOMMAREN!! Jag kommer ihåg från sommaren 2011 att jag alltid satt på altanen på landet och åt frukost i solen, red varje dag, åkte och bada när det blev för varmt, var med vänner från 10 på morgonen till 2 på natten. Jag saknar allt, men på onsdag... Det är då allt börjar! :D

Lyckad hopptävling!

Jag är sjukt nöjd efter dagens klubbmästerkskaps tävling! Jag hade den livliga och busiga baldi som jag alltid har! Han var jätte duktig och skötte sig jätte bra! Det blev i alla fall en 3:e placering för mig! Jag är i alla fall jätte nöjd och längtar till nästa tävling! Fast det blir efter sommaren för att jag lovade mamma att detta var den sista! Men men....
Förlåt för dålig blogging men jag har varit både upptagen & trött (haha)... Men man är så himla galet glad när skolan snart är slut!! :D  Skit taggad tills på onsdag!!!! 

Foto: Mammsen
Canon eos 1100D 18-55 mm



Student 2012

I går tog min kära kusin Daniel studeten! Grattis igen kusin :) 
Vi var i Hagaparken och firade honom och såg när han åkte iväg på studentslaket. Sedan åkte vi hem till dom och åt massa fika. Jag var där med pappa och systern. Sedan lite efter kom mamma :)



Se vad stilig han är!




Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm 




Regnig söndag.





Bilder tagna från igår
Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm


Igår så regnade ju det konstant hela dagen, mycket mysigt för min del. Vid 9 tiden på kvällen tog jag och Emelie kamerorna och gick ut i spö regnet. Jag lyckades klicka några riktigt fina bilder allt. Blev nöjd. Idag har jag, systern och mamma sett på film, sen vi slutade skolan (och mamma jobbet) tills nu. Mamma ligger i sängen och sover och då tar jag och Emelie tillfället att gå och sätta på  första Harry potter filmen. Imorgon blir det dels kusinens student + ut till landet under tisdag kvällen och onsdagen. Det kommer fotats och ridas under tisdagen och onsdagen. Dock ingen blogging. Men ni får ha det så mysigt! 

Min underbara katt, Nemo ♥

Kommer fortfarande ihåg när du var en liten bebis och kom hem till oss för första gången, jag var så lycklig, så glad. Du var våran första lilla katt unge. Du var bara några månader gammal, du är du hela 8 år, snart 9. Du är riktigt stor nu pojken min. Du är nog den bästa katt jag någonsin haft! Kommer alltid vara, puss på dig min lilla prins! ♥




@My

Hej, nu kommer min lördag se ut så här att jag är med my en stund sen ska jag dra mig hemmot och sedan ska jag och systsern möta upp världens bästa barnvakt! Syslingen paulina ska sitta barnvakt när mamma  och pappa är borta under dagen samt kvällen. Det kommer bli chips, godis, ben&jerrys och maraton på harry potter filmerna+lite Narnia :) Nu är jag i alla fal hemma hos mysan och umgås lite. Ingen aning vad vi ska göra men senare ska vi ut och fota med hennes kamera i det regnina vädert! Så det kommer bilder. Har tyvärr inte så mycket mer tt säga men hörs senare folket :)
Bjuder lite på photo booth bilder från mysans dator :)

Okej, du gör mig riktigt arg nu.

Ema om Katter är knasiga.:
Gud så ful! Jag har sett råttor snyggare ! Ska du kalla dig själv en ryttare?! Du är sämst på det och du nicki är min!!! Snälla lär dig rida innan du kallar dig ryttare ?! Plz

Pözz på dig bitch

svar: Min katt ful? Okej okej, har du sett ditt ansikte kära vän? Oj, inte så? Jag kan beskriva åt dig, det är tjockt och fult, hårigt som en jävla schimpans. Och om du har något emot mig, va fan säg inte att min katt är ful ditt svin, du är ju själv en vandrade köttbulle, haha äter du donken regelbundet eller? JAg är så jävla less på att du håller på att kommentera ditt äckel, där uppe är xet, gå inte ens in på min blogg. Varför kallar du dig själv ens för människa, du ser ut som jag vet inte vad, hittade dina föräldrar dig i en soptunna eller? Skulle inte bli förvånad. Haha, jag rider inte ens NIKKIE som hon faktiskt heter, inte nicki.... Hon din? Du sa väl att du skulle köpa häst och allt för länge sen? Hur gick det med det då? Inte så bra ser jag, du kommer inte ens till ridningen, du ska ju sluta varför bryr du dig? Jag har ridigt i 6 år, ca 3-4 år längre än dig och du kallar mig dålig? Du har fucking jockie läder när du rider dressyr, vågar inte hoppa 60, förlorar en dressyr tävling mot mig och jag red fel väg och fick ca 2-3 procent mer än dig, är tvungen att hoppa ner en grupp, och du kallar mig sämst? HAhahha åh nej lek inte fjortis, du är för ful för att vara en. Jag har sett dig rida, det är inte direkt så att du är bättre än mig. Du borde stänga din mun väldigt snabbt innan jag kommer att hämsöka dig i skolan varje dag, jag kommer göra dina dagar till helveten. 

Kalla aldrig min katt ful igen fattar du det? 


RSS 2.0