Nytt!


Hollister kofta. 500 kr.

Rosa 1phone skal. 299 kr.

Volume mascara. 149 kr(?)

Sweet rose parfym. 39 kr.

Söt vit skolavslutnings klännning! 299 kr (?)
(förlåt för dålig bild. Kommer mer, promise.)

Hollister koftan köpte jag med my i gallerian men resten köpte jag med syrran i solna centrum. Blev ass nöjd!! :D

Var ett tag sen man mobilbloggade.

Hej! Idag har det varit massa skoj, har varit i gamla stan med klassen och sen åkte till gallerian med Mysan :) då köpte jag en hollister kofta. Sen när jag kom till solna c köpte jag skal, mascara, skolavslutnings klänning, parfym och lite godis. Då var jag med min syster när jag köpte det. När jag kom hem så skar jag upp en vattenmelon och såg på film med min kära syster<3 jag lägger upp bilder på det jag köpt imorgon, för nu ska jag se på film!


självporträtt



Foto: Självutlösare
Canon eos 1100D 18-55 mm

Min helg!


Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm

Nu är jag tillbaka bakom datorn skärmen och sitter och pluggar lite smått. Min helg har tillbringats på landet med min käre mamma ♥ Vi har haft jätte trevligt, vi har myst framför tv:n, varit ute och fixat på tomten, fotade lite, såg på ESC, och så åkte vi och handlade skor & sport bh till mig. Samtidigt så köpte vi minst 1 kg glass. Mumsigt var det allt. Jag har haft världens bästa helg med mammi. Pappa var ju på elitloppet på sovalla och systern var på koniformations läger. Saknat syrran & pappa jätte mycket under dom här 3 dagarna. På lördagen tog jag en paus från all solande och tog ut båda hästarna på en runda i skogen. En skit härlig känsla för vi har så fina skogar på landet! Imorgon är det måndag och skolan kör igång igen. Denna vecka kommer det att vara "elevens val" vecka. Det menas med att man får välja ett ämne eller projekt som man vill arbeta med och i slutet av veckan redovisar sitt projekt. Jag och en kompis ska göra en slags fakta video om hästar och filma in lite när vi rider på min kamera, vet ej om jag vågar lägga upp videon på bloggen, för pinsamt. Haha, men nu måste jag fortsätta plugga sen gå och sova. Imorgon blir det planer med Mysan, men det kommer imorgon! Sweet dreams

Hästar i hagen.






Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm 

Hej då solna!

Tjaba! Är det bara jag som haft en awsome fredag hittills? Det var en väldigt lugn dag i skolan, gick bra på matte provet, och det har varit ett sånt härligt väder! Eller är det bara jag...? ;) Sen såg vi på film sista timmen. Och nu är det dags att börja dra mig till landet med mamma, kommer bli jätte mysigt!! Men kommer inte kunna blogga så jag gör två eller tre tidsinställda inlägg. Sen rider jag båda hästarna (Savanha & Jänta) på lördag så tror att jag ska köra Jänta på volten i ca 30 min sen rida ut barkacka sen tar jag en klätter stig i skogen med savanha. Får se om någon kan komma och fota mig ;) Eftersom min storesyster Emelie ska på konfirmations läger i dalarna under helgen så följer hon inte med, då är hästarna mina! :D Det var allt jag ville säga för idag och jag hoppas ni har en bra fortsättning på denna fredag! 

Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm

Lilla sessan (prinsessan) låg och solade på bordet utanför stallets ingång så jag passade på att fota sötnosen. 


Katter är knasiga.



Du tittar åt fel håll kameran är här ...





Garvar lika mycket varje gång... :D

Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm

Haha, älskar dom här roliga bilderna på mina kissar. Hoppas ni gör det också!

Hej hej! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg till er läsare, idag har jag bara städat, sett på film med mamma och pluggat. Imorgon blir det ridning så jag ska se till att få med mig My så hon kan fotografera mig. Jag ska bara göra några till tal i matte boken sen ska jag lägga mig i sängen och glo på tv. Se ya.


Vardags lyx!

Hej bloggen hur mår ni? Här bjuder jag lite om min glada och varma dag!

Dagen började med att jag försov mig lite (kom inte försent *puuhhh*) men du blev det lite stress, eller nej inte så faligt... I alla fall, sen kom jag till skolan och hade på mig jeans... i 20+ grader. SMART! -.- så under hela dagen har jag typ haft panik och svettats som en apa. Så det var dagens diss... Men dagens hiss var ju att jag är på väg att bli klar med hela mitt projekt *klapp,klapp* Who cares?...
Efter the school åkte jag hem, bytte till shorts och åt lite. Sen kom mamma hem vid 4 (....?) så då bar det av till kista centrum och plånboken full med pengar! Tyvärr hittade jag inte så mycket saker att köpa men hittade skolavslutnings klänning & mjukis dress (kofta och mjukis byxor) sen hittade jag inget mer! :O Jag kom över det när min älskade mamma köpte en regnbågs glass i bägare till mig <3 Så himmelskt goooott! Sen efter våran lilla dag i kista var det dags att åka och hämta systern emelie och sedan dra hemmot. När jag kom hem fick jag en TILL känsla av att äta glass, så jag tog kameran, hämta pengar och gick och köpte magnum (med vit chocklad & jordgubb)+ cola + fotade lite :) Nu är jag i alla fall hemma och skriver ett inlägg åt er samtidigt som jag har musik i öronen. Det var det ända om min dag (tror jag...?) får se om jag kommer på mer. 

tyvärr så fick min glass en flygtur rak ner i marken och blev mosad, men ingen fara! Bara att mumsa i sig! (y)

Jag idag :)

foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm

Dogs, dogs, and dogs!





Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm

Hasse på landet fyllde år så vi hade en liten fest åt honom, och där på festen fanns det massa små gulliga hundar som sprang runt på gräsmattan.

Du gör mig så himla lycklig.




Foto: My Pettersson
Canon eos 1100D 18-55 mm

Gud glömde en av hans änglar här på jorden, den ängeln var Savanha. Du är nog den vackraste varelsen jag sett. Jag kan inte förklara hur mycket du betyder. Men jag kan säga, jag älskar dig.

Blue bubbles.




Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-55 mm


Hej på er! Länge sen jag var inne och bloggade men som sagt var det p.g.a jag var på landet. Men jag har haft en jätte mysig helg och bara latat mig i solen. Lite skönt att komma hem på ett sätt, men jag vet att imorgon kommer jag längta som tusan till landet igen. Nästa helg är det bara att dra på sig shortsen och mysa för fullt med mamma (vi ska åka ut själva)! Ni får ha en sån bra fortsättning på kvällen så ses vi snart :)

Förlåt :(

Förlåt för ingen blogging men har haft så roligt med vänner och annat! Men snart bär vi oss hemmot och då får ni en delvis massa bilder! Idag har jag vaknat, fotat syrran när hon rider, och bara legat i solen. Mysigt!!!! Just nu sitter jag med mobilen i handen och mobilbloggar ett inlägg till er. Snart är det dags för mat, vråååålhungrig! Ses snart
(ni får en liten egobild för att jag har inte så mycket annat)


Pink everywhere.





Foto: Jag
Canon eos 1100D 18-58 mm

Mysig tisdag!

Idag var det stallet & massa fotografering som gällde!! Jätte mysigt, fick inte bara bilder på hästar. Utan blommor, växter & katter. Lägger upp dom bilderna senare. 
Just nu är jag hemma & redigerar bilder från dagen och ser på "American pie presents The book of love" jätte grym film.  Imorgon är det lååååånghelg och det innebär landet. Skit mysigt, hoppas på toppen väder! 








Foto: Jag
Canon eos 1100D 58-18mm



sjuka tjejen


Idag är lilla jag hemma & är sjuk. Tråkigt tråkigt, men systern räddade min dag och kom hem med ett glatt leende. Jag vaknade med en stark huvudvärk och hade då ingen lust alls att gå till skolan. Jag vill ju att det ska vara över tills långhelgen! Men nu ligger jag lite i sängen och bara tar det lugnt och försöker att vila, mamma & pappa kommer hem snart så då blir det mindre lugn och ro. Nu ska jag gå och sova, hoppas ni läsare INTE är sjuka som jag! :)


Fin, fina hästen dallas från stallet står i hagen och njuter av solen. 
foto: jag
canon eos 1100D 18-58mm

Dressyr tävling, 13:e maj

Hej hej, jag vet att jag inte har bloggat så mycket i helgen men har vart upptagen! Men nu har jag tid!!
Tänkte att jag skulle skriva lite om min helg! 

Fredag: Först var jag i skolan som vanligt, sen åkte jag hem, åt lite, my kom över och hämtade en tröja, sen fotograferade jag lite också, små städade rummet (t.ex plocka undan kläder och saker på skrivbordet) Sedan efter det åkte jag, mamma & emelie till hööks som sagt! Sen efter jag kom hem så tog jag det bara lugnt, såg på lite film och bara myste med katterna!
Fredagens inköp:

Vita lindor från horze. 229 kr. 

Dressyr schabrak från hööks. 199 kr. 


Lördag: I igår var det GRÖÖÖÖÖNAAAAAAAAAN som gällde!! Omg, va så jäääääkla kul. ÄLSKA GRÖNALUND ♥♥♥♥ Jag var då där med bestavennen Alva hjert! va så awsome, älska älska älskaa! Vi vann choklad, åkte för fullt, hade jätte trevligt, träffade Inti & Alex, åt massa godis och hade en jätte rolig dag. Sedan efter det åkte vi båda hem till mig & sov här. 








BILDBOOOMB

Söndag: Idag var ju det dressyr tävling, ja... det gick sissådär. Eller inte alls bra, var okoncentrerad & yason var uppe i full ös. JAg tävlade och sen åkte jag bara hem dirket. Orkade bara inte bara där på prisuttagningen, för alltså jag visste redan att det gick jätte dåligt. Men men, dressyr är kanske inte min grej efter allt. Nu är det hoppning som gäller. 






Ponny.



foto: Jag
Canon eos 1100D 58-18 mm

Dom här bilderna är ganska gammla. Dom är från den här julaftonen. Som ni kanske ser så är ju det ponnyn Jänta & min kära syster Emelie. Gillar bilderna för att det är sol i bakgrunden och sån fin färg.  Vad tycker ni om bilderna?

fotosvar

Louise om Bubblor i vatten:
Hur gör du dom där bubblorna? Dom är ass coola, grymma bilder!


1. Tar en vatten skål och har folie som bakgrund.

2. Tar raps olja eller vilken annan olija som helst, men helt raps olija. Funkar bäst!

3. Sen när man häller i olijan så blir det mini (eller stora) bubblor på ytan. 


Man kan också lägga i karamellfärg! 

Resultat:



Hoppas du fick svar på din fråga Louise! Kram :)


Hööks

Kom nyss hem från hööks och har köpt ett dressyr schabrak & 4-pack lindor. Min dator är lite konstig och kan inte överföra bilder från kameran, men ger er bilder så fprtsom möjligt!  Det blev bara en snabbis till hööks med mamma & Systern. Emelie köpte ett par vantar som hon nu "behövde..." Men i alla fall, nu ska jag fortsätta min tråkiga fredag kväll. Hejdo.


Knasigt kul det kan vara hemma då :)


foto: Självutlösare
Canon eos 1100D 18-58 mm

Här kommer lite småtitt av bilderna jag tog igår när jag var hemma & väntade på att åka till alva och sedan till stallet. Haha, jag hade väl ganska kul med nemo men är inte säker om han tyckte exakt likadan... hihi :3 
Ni får ha en fortsatt bra fredag, chaioo :)

Dressyr tävling på söndag, TAGGAAAA

På söndag ska jag ge mitt allt till 100%!!! 
Idag har det varit lite standard, fick slippa idrotten (gjorde min dag! :D) Men annars var det lite nya elever i våran skola på besök, dom som ska börja i höst. Roligt med nya ansikten! ;) Men jaa, i alla fall, imorgon ska jag kanske hitta på något, saknat henne var ett tag sen! (en vecka, hihi :3) Eller ska jag fota nina på hennes ridning, blir förmodligen på söndag efter min tävling! Just nu gör jag inte mycket, ser lite på TV & tränar på mitt program till söndag. Ja, finns inte mycket att säga, lägger upp bilder jag tagit idag lite senare. Om inte, så säger jag god natt nu! SES

mitt program

från förra dressyr tävlingen!


Juste, ponnyn jag ska ha!! jag hade tänkt på att pröva på att ha yason denna gång, han är lite pigg och vill springa lite, men jag får se till att han lyssnar och ger mig respekt så kommer det säkert gå bra! Hoppas på det bästa!! :D

Godnatt

Nu är det dags att lägga sig och sova med lilla nemo precis vid min huvud kudde, myyysigt!! Vi ses snart, sweet dreams!

Bjuder på en bild från igår


Bubblor i vatten




Foto: Jag
Canon 1100D 18-58mm

Bloppis


Röd långärmad tröja
Från: ginatricot.
Stolek: XS
Andvänd: 0 gånger
Sek: 20 kr

glansiga leggings
Från: H&M
Stolek: 34
Andvänd: Ett fåtal gånger
Sek: 20 kr

Leopard färgad blus
Från: Ginatricot

Stolek: 34
Andvänd: 1-2 gånger
Sek: 40 kr
SÅLD!

Jeans skjorta
Från: Cubus
Stolek: 152
Andvänd: 0 gånger
Sek: 20 kr
SÅLD!

Ljus rosa aktiga jeans
Från: Cubus
Stolek: 36
Andvänd: 1 gång
Sek: 80 kr

2 t-shirts, svart & vit
Från:
Vita=Ginatricot. Svarta=JC
Stolek: Båda i XS
Andvänd: Vita= 4-5 gånger Svarta= 3 gånger
Sek: 50 sek för båda

Edhardy linne
Från: Thailand
Stolek: Står ej en stolek men passar mig perfekt. 
Andvänd: 1 gång
Sek: 100 kr
SÅLD!

Leopard leggings
Från:
H&M
Stolek: XS
Andvänd: 1-2 gånger
Sek: 20 kr

Grön,Vit & Gul färgad tjocktröja
Från: New yorker 
Stolek: XS 
Andvänd: Vet inte exakt.
Sek: 50 kr


Kommentera och säg vad ni vill köpa. 
Efter det kan ni lägga till mig på facebook
Amanda välimaa!

Bloppis på g!

Håller på att rensa bland mina kläder, snart blir det Bloppis!!


God natt.

Nu är det väl dags att gå och lägga mig i sängen med kissemissarna och gå och sova! Sweetdreams :)

HHAAHA, titta mina fin, fina katter :) Söta som soooocker

Du springer efter folk som minst bryr sig om dig. Varför stannar du inte, vänder dig om , och tittar vilka som springer efter dig.


Min söndag

....består av fotografering hemma, soft, ben&jerrys och film kväll! (t.ex heartland och hitman!) just nu för tillfället ligger jag i sängen och mumsar i mig cookie dough samtidigt som jag tittar runt på datorn med bloggar osv! Idag är det som sagt söndag och det betyder skola imorgon :c men längtar som fasen till sommarlovet!! Håller på att explodera! Nu måste jag fixa bilder, lägger upp dom senare ikväll


who let the cats out?








foto: jag
Kamera: Canon eos 1100D

Det här är lite bilder från valborg när vi var på det soliga och varma landet! Och hela dagarna låg katterna i solen och sola. Just nu är jag bara hemma och tänker sätta på film och mysa för mig själv! Pratade med mamma nyss i telefon, hon & systern är ute på landet och myser. saknar dom redan!

LMFAO ikväääll

Tjaba, Amanda & Mysan här!
Vi sitter på bussen på väg till mys dans, sen ska vi hämta Nina, och sen lmfao konsert på gröna Lund, MYSIG FREDAG! Sen ska jag kanske sova hos My och där efter åka till landet. Har inte jätte mycket att skiva, idag var jag i skolan som vanligt, va gansk trött men det var en ganska lugn dag! Hoppas vi ses på grönan, peace


Summer feeling

HEEEEEEEEEEEEEEJ!
Vädret idag har varit AWSOOOOOOMMEEE! 20 grader liksom, OMG. soooooooommar! pallar inte skriva så mycket men idag var med my & sen åkte jag mamma och kusinen och handlade mat. Sen gick vi och hälsade på luciy (min blivande kattunge) så det var roligt!  pratar just nu med my i telefon. Har inget mer att säga, HEJ DÅ! 




foto: emelie (syster)
modell: jag
Kamera: Canon eos 1100D & Canon eos 1000D

Onsdagdenandramaj

Hej hej, är i skolan, orkar inte blogga, trött, sitter och skrattar åt foreveralone bilder , tjaaaaaatjoooobaaaa


Syskon kärlek hette det eller hur?

`







döda mig inte.... :')




foto: självutlösare
kamera: Canon eos 1100D & Canon eos 1000D (systerns

Jag har iaf haft en otroligt rolig helg med min syster! Vi har ridigt tillsammans, fotat, sett på film, och bara allmänt haft kul! Sen har vi ju varit påväg att ta livet av varandra men det löser vi på några sekunder, sen när dom sekunder gått så kommer det ett till bråk. Emelie, våra bråk är som andra världskriget, men när vi är vänner, är vi som änglar. YOU´RE THE BEST!

Min kattunge, snart är du min!!!

Nu är jag äntligen hemma, och så gick vi förbi grannen och tittade på kattungarna, OCH BAM! Vi köpte en!! Men tyvärr så får ju inte kattungen lämna mamman inom en viss tid. Men om 9 veckor, då är hon min! Visst är hon inte underbar, ååhhh kan inte vänta!


RSS 2.0