Min helg

I fredags efter skolan kom Frida och Alan på "fika" med deras barn Remo & Lola. Vi satt och tittade på gladiatorerna och åt massa tårta och sånt.

Lördag morgon tog jag bussen ut till spersboda och sov hos Hannah. För den mesta tiden tillbringades i stallet, det va mycket jobb! Hahaha hände massa roliga saker och jag har haft det bäst! Tyvärr kan jag inte åka dit nästa helg igen eftersom jag både har middag på lördag och sen EB träning på söndag! För er som undrar, så åker jag ut till landet och sover över hos Hannah pga mina föräldrar inte åker ut dit så mycket på vintern, och jag gillar att vara på landet osv! Sen är det mycket roligare att vara med Hannah! Så tossit det kan bli.
Gjorde ett lite standard collage med bilder från helgen haha


inte min dag idag alltså....

Säääämst humör och jätte trött. Har haft hemska kläder såg ut som en luffare, och sen mitt hår såg ut som bläääää. Det va helt tovigt och och man satte upp håret i en toffs kom allt bebishår fram. Sen försov jag mig också jätte irriterande! Åh jag hatar måndagar! Inlägg om helgen kommer snart 

Gårdagens ridlektioner

Först hade jag dressyr för Nina 18:30 där jag red en svart liten häst som heter Krokus! Hon är ur gullig! Hon va jätte fin hela lektionen, men det blev lite problem i galoppen. Hon blev väldigt hetsad och pigg och började bara att springa runt och runt, sen ville hon inte fatta vänster galopp heller! Men annars gick det galant!

På hoppningen bytte vi hästar lite den här veckan, jag fick rida på Vince! Var ett tag sen jag satt på hans rygg, kändes riktigt härligt! Han va sjukt aktiv och rolig att rida igår, så underbar! Vi jobbade mycket med svängningar, vägar och så hade vi lite "titthinder".
Vi hade t.ex vattenmatta, vågplank, koner och sockerbitar. Vi hoppade några hinder separat sen bildade vi en bana.
Det var något med det där vågplanket alltså, eller när jag red mot det blev han väldigt taggad och jag kunde inte hålla emot honom, så då släppte jag iväg honom och jag hängde inte alls med i språnget. Det hände ca 3 gånger! Haha men sen sista gången, fan vilket fint språng det var! Banan låg på 80 vm med ca 7-8 språng tror jag :) han va i alla fall väldigt duktig! Jag saknar att rida Lady Jane så jävla mycket, fiiiiina ponnyn! <3

Blev skit långt inlägg, hoppas ni hästmänniskor orkar läsa allt :)


25 januari 2013


Hej hej, åhh vad jag suger på att blogga hahhah. Men AJA. 
Idag va helt vanligt NO två tim och sen slöjd, inget ovanligt. Just nu väntar jag på våra gäster ska komma på fika, det  var några stycken som inte kom förraq helgen på min b-day och då kommer dom idag. Är rätt irriterad eftersom dom sa att dom skulle komma kl 5 och klockan är nu liksom 10 i 6 och dom är fortfarande inte här.... KUL! 
Egentligen skulle jag och Emelie dra och shoppa i gallerian eller täby, men eftersom dom skulle komma sket vi i det... Imorgon drar jag till landet och sover hemma hos Hannah, skit najsss. Skit skönt att komma från solna och träffa honey bobo!! 

Jag har fortfarande inte fotat det jag fått i present (sämst) kommer kanske måndag eller onsdag! Hoppas ni har en bättre fredag än jag! 

 

Hej jag är sämst

Har inte bloggat på typ en vecka... Ja jag är sämst. Var inget att blogga om, men aja bilder från mitt kalas och presenter kommer kanske i helgen eller något!! :*


My birthday

Idag fyller jag 13 år gammal! Jag har inte tid att blogga just nu men bloggar senare!


trööööött

Åhh är skiiiit trött sov skit dåligt inatt... Vaknade vid typ halv 4 och sen kunde jag inte somna på ett par timmar, sen vid kl 6 somnde jag och då försov jag mig till 07:40 och jag brukar gå hemifrån 08:10. Det blev skit stressigt. Hade typ mjukis byxor och lockigt hår, hahha. Men på eftermiddagen hade vi skridskor och jag ramlade typ 50 gånger ocg nu gör min rumpa ont, ska se på What happends in Vegas, skit skön film!  

 

Outfit

Lite den men jaja :)

|| linne-vero moda || jeans-hm || kofta-abercrombie and fitch ||


Monday

Fick en usel start på min dag idag p.g.a massa olika anledningar... 
Men jaja, övade på nationellaprov tester i svenskan eftersom om några månader ska vi ha nationella prov igen (läskigt) och plus så har jag inte haft det sen jag gick i 3an.... Får se hur det går!
När jag kom hem fotade jag lite och sen satte jag mig bara och tittade på lite saker jag önskar mig (6 dagar kvar!!!!) 
Ska förmodligen få hunters, fjärrutlösare, stativ och lite pengar av mamma och pappa! Sen kommer jag få massa pengar och då ska jag handla massa massa massa klääder! 


Eftersom jag inte bloggade i helgen så kan jag berätta lite snabbt vad jag gjorde. Först i fredags gjorde jag inget speciellt, var bara hemma, åt godis och såg på film haha. Sen på lördagen va jag med mamma och fixade för släkt saken nästa helg, köpte godis osv. Efter det skjutsade mamma mig hem till Hannah i Vallentuna och där sov jag över. Dagen efter så var vi med några av hennes klasskompisar. Var tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom mormor kom över på middag vid halv 3. 
 
En fråga till er med systemkameror, är det någon som vet att det finns fjärrutlösare för Canon 1100D? HIttar ingen någonstans, lämna gärna en kommentar!
Ny pb på facebook :*

Dagens outfit

|| Linne-hollister || linne (under)-ginatricot || jeans-abercrombie || kofta- h&m ||


Pretty litte liars och hyrt sommarhus i Danmark!

Nya avsnittet av PLL har ÄNTLIGEN kommit ut idag! Jag satte mig och kollade på det direkt när jag kom hem, och sen är det bara 8 dagar kvar tills TVD (the vampire diaries) kommer tillbaka! :D

Som rubriken lyder så har jag hyrt sommmarhus i Danmark! Eller inte jag dårå, mina föräldrar och mina kusiner. min familj, och mina två fastrars familjer (mina kusiner) ska upp till Danmark under några dagar i sommar! Vi ska hyra ett ur snyggt hur asså det är skit stort, har pool, jacuzzi, det är nära till standen och skit stor tomt! Huset ser ut som en hollywood kändis bor där! Aja, vi ska vara där under bara 4 dagar alltså inte så hilma länge. Längtar redan jätte mycket och det finns mycket shopping där uppe ;)


Gammal
Juste, efter mitt hår hade torkat i söndags hade mitt hår inte färgats alls, bara liiite brunare. Så ja, jag har samma färg på håret som förut. Kommer färga om någon annan gång!


Från blondin till brunette

Har precis färgat mitt hår till bruuuunt!! :D är ganska nöjd, ser bra ut!
Ni får bättre bilder imorgon :)


På tisdag börjar allt igen...

Idag har jag inte gjort något annat en att ligga i sängen, mår nästan lite dåligt över hur lat jag är. Min syster och mamma gick och klippte sig idag, båda kom hem med 50% av deras hår kvar, seriöst. Deras hår slutade vid axlarna. JAg skulle egentligen följt med och klippt topparna men jag sov typ halva dagen. Hade också nestämt att vara med Hannah idag men det blev inte av. Kanske träffar henne imorgon när jag är klar med en sak som jag ska göra.... ;) Ni kommer bli väldigt förvånade! Får se om jag gör det imorgon, hoppas det, vill få det gjort! 

Har tittar på PLL nästan hela dagen, roligt liv. Snacka om att jag slösar på min ledighet! I övermorgon börjar sista terminen i 6an, taggaa! Eller inte....


Clothes to die for


 
Asså att bara titta runt på alla dom här hemsidorna med snygga kläder får min att explodera. Några av dom här kläderna är något jag måste köpa, dom svarta jeansen står som nr 1. 

Men liksom titta på gant tröjorna, SÅ SNYGGA.

firework

 

Foto: Jag
Canon 1100D 

Kommer börja fota med min system kamera MYCKET mer! Kommer också ändra lite här på bloggen med att ha lite mer foto och mode i den. Ändra design, radera gammla inlägg och fixa ny header. Fyller också år om 15 dagar så jag kommer få stativ, fjärrutlösare, massa pengar och nya kläder. Kommer bli awsome! 

New in

Vid mellandagsrean åkte jag och My till gallerian och handlade kläder på hollister, och sen drog jag till täby med Hannah och handlade på hollister där också. Lägger upp lite sent, men jaja :)


 


Jeans leggings utan fickor på framsidan.
Hollister
590 kr

Linne med detaljer 
Hollister
310 kr (tror jag)



Marin blått linne med spets
Hollister
310 (?)

Min vecka och nyår

På nyår hade jag hopptävling på morgonen och senare på kvällen var jag hos kusinerna och hade en jätte trevlig kväll med massa fyrverkerier, god mat och trevligt sällskap! Haha åkte hem vid typ kl 4 på morgonen. Var helt slut dagen efter så jag vaknade vid 2 tiden på eftermiddagen och sen va jag bara hemma! Sen på onsdagen tog jag bussen ut till landet och sov över hos Hannah. Hade så himla kul men ibland låg vi bara och titta på tv.

Imorse gick vi upp vid 10 för att dra till stallet och fixa hö, mocka, rida och allt där. Efter det tog jag bussen hem igen till Solna :( imorgon ska jag kanske på bio med Hannah i Täby!
Är jätte trött, håller på att somna snart haha, skolan börjar om 4 dagar :'(


Time to say good bye, 2012.

2012 har väl varit ett roligt år, tänkte göra en liten årssummé om min lilla utveckling haha.

JANUARI


Hade fått min kamera precis månaden innan januari så jag hade precis börjat fota seriöst. Hade härliga vänner, va liten och töntig ;)

FEBURARI


Hade fått min iphone i Febuari och jag kände mig as cool haha. Hade min vita och svarta halsduk varje dag, och min klädsmak va lite sissådär....

MARS


Klädde mig liiite bättre och började dels spela in covers! Dock så la jag inte upp de någonstans ;)

APRIL

Helt plöstligt började allt hår vääxa och blev skit långt efter jag klippt topparna och luggen! Jag började gå till stallet VÄLDIGT ofta och hade min första hopptävling på Solna ridskola.

MAJ


Började lite med självporträtt osv. Blev mycket mognare och bloggen blev större, mer läsare och kommentarer!

JUNI


Var riktigt glad, det var midsommar och jag åkte till säva ridcenter! 

JULI


Juli var BÄSTA månaden under hela 2012, min älskade kattunge Lucy fick äntligen flytta in till oss. Jag är så himla glad att jag fick just henne, älskar hennes personlighet. Men ja, det var sommarlov och jag hade en underbar sommar med vänner och massa ridning!

AUGUSTI


Hade kommit hem från landet efter att varit där hela sommarlovet och skolan började :( Började också i hoppgruppen på torsdagar.

SEPTEMBER


Mamma hade kommit hem från NY och jag hade fått finfina kläder som hon hade köpt! Blev helt beroende av Vampire diaries också! Och jag var allmänt glad som vanligt hahaha.

OKTOBER


Och sen kom hösten, mysig som vanligt. Jag red ovanligt mycket på landet och hade ett jätte trevligt höstlov :) 

NOVEMBER



Var på horseshow och hade en OTROLIG kväll. Jag hade min första hopptävling med fina Lady jane! Var på bio också och såg Breaking dawn part 2 på prämieren!

DECEMBER

December var ju inte så länge sen haha :) Men det var en myyysig månad, innan jullovet var skoldagarna jätte soft och sen var det ju julafton och sedan nyår igår! En rolig månad!

Nu när jag tittat igenom alla gamla och fula inlägg så måste jag gå och radera dom direkt, och detta gjorde jag bara för att jag hade riktigt tråkigt.
Märkte ni att jag ler med tänderna på varje bild? hahha
 

Nyårslöften

♥Höja mitt betyg i alla ämnen till C & B innan jag börjar 7an!

♥Börja träna lite för att hålla igång kroppen och äta lite mindre onyttigt!

♥Skaffa en pojkvän (?....)

♥Skaffa grönt kort och tävla min första lokala hopptävling 

♥Göra min första start i 80cm klassen 

♥Skaffa en medryttarhäst här i solna, en hoppare och träna hoppning 2-3 gånger i veckan.


Vad är era nyårlöften??

RSS 2.0