Halloween mys


Shopping sugen?

Emelie kom in i mitt rum och bad mig hänga med till kista och handla kläder, självklart gör jag det! Så jag och emelie bär oss mot kista om ca en halvtimme. Måste klä på oss och äta. Kommer nog själv inte köpa något för jag vill beställa kläder istället. Men jag ska med och titta lite om jag hittar något fint, köpa lite höst/vinterkläder!



Godmorgon!

Onsdag morgon... Börjar ta slut på lovet. Och jag har ingen ork att höra någonting med någon, vill bara ligga i sängen hemma. Bara ligga och glo på film och sova. Det är det jag gjort typ HELA veckan. Är så jävla lat. Har i alla fall min lilla Lucy bredvid mig här, så gosig


Tisdag

Idag skulle jag på bio med Nina men blev ej av, så jag och mamma hängde lite idag. Vi såg på film och sen gick vi ner till Solna c och köpte lite små prylar. Köpte en almanacka för 2012/2013! Fick också lite höstpengar också, me like :D sen tittade jag och mamma på fjällräven som vi ska köpa till vintern, kommer bli as snyggt! Nu ska jag se på film, fight night!


Rekommenderar!

Ni kanske känner igen den nya serien Portkod 1321, men för er som inte sett den än, klicka in här för att se första avsnittet ----> http://www.svtplay.se/video/355361/del-1-plastsystrar
Det handlar om två tjejer som först inte får en sån bra start, och allmänt hatar varandra. Men sen kommer närmre och närmre eftersom dom är tvunga att bo tillsammans hela sommaren. Sänds varje tisdag vid typ 19:00 tiden?... Har ingen aning men alla avsnitt finns på svtplay! 

Bilder kommer imorgon!

Hade EB hoppträning idag för första gången, spännande! Det var en extremt svår bana och komplicerade vägar. Men jag tyckte jag klarade det bra för att vara första gången, sen har jag precis börjat rida på Jane och måste lära känna henne lite mer. Jag längtar tills torsdag så jag kan förbättra mina misstag jag gjorde idag! Syrran kom och fota idag, kommer bilder imorgon! Innan träningen var jag, mamma och Emelie på Ikea, handlade lite små saker hem och till landet. Nu ska jag sätta på film och mysa med godis och syster. Så  skööönt att inte behöva gå till skolan imorgon! Ha en mysig söndag! 

Igår

Igår efter skolan träffade jag My och vi gick hem till henne och satte på film. Freddy krougher filmen (glömt vad den heter) med Jonny Depp, sen såg vi på säsong 1 av Vampire diaries. Sen vid 5 tiden åkte jag hem, för att jag skulle åka och handla med mamma och Emelie. När jag kom hem så såg jag och Emelie på pojken i dem randiga pyjamasen. Sjukt sorglig, sen efter det va jag skit trött så jag gick och la mig. :) Sen ska jag ha EB hoppning på söndag (extra hoppträning) med Lady Jane som jag red i torsdags! Så det kommer kanske lite bilder och film! Sen ska jag bara njuta av mitt höstlov!


Drar till landet en snabbis :)

Jag, mamma, och pappa drar till landet över dagen. Dom ska bygga och jag ska rida Savanha och Jänta. Savanha ska ridas på volten i ca 20-25 min sen ta en tur i skogen i 30 min. Jänta ska ridas barbacka, 20 min i skogen, skrittas. Calvin står idag. Sen kommer det en ny häst!! Hoppas den inte är så låg som Calvin (Calvin är a-ponny) så jag också kan rida den lite :)


Conor Maynard-Turn around ft. Ne-yo


Plugghäst


Har princip pluggat hela dagen sen jag kom hem, nu är jag helt slut och ska se på Vampire diaries :D Eftersom jag missa en del i måndags när jag var sjuk så måste jag jobba ikapp idag och sen satt vi bara och byggde idag i skolan så hann inte jobba någoot. Jag har läst massa ur min bok och resunerat vad jag läst, pluggat spanska, övat intför engelska provet imorgon, och jobbat 10 sidor i matteboken (är inte ens klar än måste stanna kvar efter skolan imorgon till och med). Jobbiiiiigt, men nu ska jag ta det lugnt, och snart gå och sova. Och ja, jag är trött. Haha, har det så bra så hörs vi imorgon :)

Outfit

Bild 1 | jeans-Abercrombie | linne-hollister |
Bild 2 | tröja-abercrombie |
Sen sista bilden är bara facelook :)


Sick

Ska egentligen inte vara inne på datan men den sakande mig...

Idag stannade jag hemma eftersom jag mådde inte bra, hade huvudvärk och va lite förkyld. Så jag stannade hemma. Och så är det spanska prov idag också, och jag missar det... Toppen, nu måste jag göra det någon annan gång. Och jag satt uppe igår och plugga i 3 timmar (vi ska kunna typ 50 ord) trevlans trevligt. 
Men jag tackar teknat som gör min dag, tack ♥ Jag sitter och tittar runt lite på tumblr och facebook. Har allmänt tråkigt. Men Emelie hade också "ont i huvudet" och kunde "inte koncentrera sig", och va helt tvungen att åka hem från skolan också, lovely... Jag ska se på Nickelodeon chao amigos!







 
Yeah, im jealous...

Världscupen i hoppning

Just nu sitter jag och tittar på världscupen som sänds just nu från Helsingfors! Äter också ben & Jerry och är helt slut efter fler timmar i stallet :)


Stallet

Sitter på bussen och är på väg till stallet, är lokal tävling och jag ska vara funktionär och hjälpa till. Tog dock inte med kameran, den va urladdad. Kommer vara där tills 4 tror jag.... Eller mindre. Och sen får jag se om det blir av att jag Nina och My träffas.
Ha det bra!


Fly inte, du kommer skjutas i ryggen så snabbt du vänder om.


Gammal

Fredag idag, wiihoo. Idag gick jag till My och vi åkte till Solna och träffade Tim & Lennox. Jag va med dom i kanske 30 min sen va jag tvungen att gå för vi skulle beställa pizza och pappa skulle åka. Mamma är i Berlin (hon åkte imorse), pappa ska till en kompis om 5 minuter och stannar där hela kvällen. Så jag och syrran är hemma ensamma! Vi ska köpa godis och chips, äta pizza och sen ska vi se på film! Mysig fredag! 
I helgen måste jag plugga rätt mycket, har glosförhör på 50 ord i spanskan :O Måste öva lite på det. Imorgon ska jag förmodligen träffa Ella, kommer bli kul! Sen på söndag är det lokal tävling på stallet, ska vara funktioner (hjälpa till med olika saker) och kommer kanske ta med kameran. Sen efter det ska jag kanske träffa Nina och My, om jag orkar. Nu ska jag och Emelie köpa godis, ha en bra fredag! :D

Dead

Är bokstavligen helt död! Kroppen är helt slut, fast det visar ju bara att jag arbetat bra ;)
Red på Nikkie pikkie ikkie! Haha nej men red på Nikkie. Riktigt fin ponny, en sån ponny som egentligen är för fin för att stå på ridskola! Vacker fin, mallig, och smal kropp. Smidig och snabb, sånt gillar jag! Hon är väldigt upp med huvudet och springig.
Gick inte toppen idag, och det är mitt fel. Slarvridning, dåliga svängar, slarvig väg, för hastig och dålig hand... Inte så bra! Men ponnyn va bäst, hon levererade som vanligt. Dock va det ca 1 år sen jag hoppa henne! Nu ska jag f*n sova! Tröööött, och är glad för jag slutar halv 2 imorgon yeyy!

Mathilda och Nikkie på hopptävling


Önskelista 2012



ME WANT! :O

1.Racesafe ridväst
2. Snygg barbour höstjacka 
3. Imac pro (MÅSTE ha en ny dator klarar inte av min längre)
4. Pengar
5. Kingsland väst

Det här är 5 saker jag jätte gärna skulle vilja ha till min födelsedag eller julafton. Kommer verkligen inte få allt men kommer köpa vissa saker själv av pengarna jag får :) Längtar till vintern 

Leka i hagen är roligt


Foto: Jag
Canon eos 1100D

Everything is going to be alright in the end. If it´s not alright, it´s not the end


Foto: Emelie (syster)
Canon eos 1000D

Halloooojjj! Började dagen med att dra hem till My vid 8 tiden vi pratade lite och sen vid 20 över gick jag till skolan. Rätt chill i skolan, hade NO två timmar, sen sv och sista timmen hade vi MU och tittade på film. Rätt niiiceee. Imorgon ska jag rida två lektioner. Dressyr och hoppning. Taggaaaaa! :D 
Just nu sitter jag och bara tar det lugnt och ser på tv. Snart ska jag gå och köpa onsdagslyyyx. Vi hörs peeps :)

Dagens outfit

Tänkte slänga in ett litet mobilinlägg liksom bara för att. Både ute och inne outfit ✌
Bild1 | jeans-ginatricot | tröja-abercrombie and fitch | strumpor - hm |
Bild2 | jacka-? | halsduk-accent | väska-accent | skor-converse |


Im in love with you.

Hayden Christensen

Paul Wesley
Leonardo dicaprio

Jonny depp (som ung som ni kanske ser)

Justin Bieber

Ian Somerhalder

Harry Styles

Och urheta Brody Weston ♥
 

Happy birthday dad!

Idag fyller pappsen år, han fyller... Ingen aning om jag ska vara ärlig. Något mellan 43-45. I don´t know. I alla fall så ska vi ut på middag, äta någonstans. Sen har mamma köpt ny väska till mig (äntligen), har tröttnat såååå mycket på min rosa adidas väska. Yippi! Just nu har jag inte så mycket att göra för att vi väntar på att mamma och emelie ska komma hem. Sen sak vi bestämma vart vi ska äta. Yadamadahudamuda, när jag kom hem så hoppa jag in i duschen ooch gjorde mig fräääsch och sen satte på mig lite myskläder (även om jag inte kommer få ha på dom så länge hehe.) Bloggar senare i kväll chao 
Tog bilderna innan jag hoppa in i duschen

Monday


Old

Skulle träffat en gammal kompis idag men han hörde inte av sig så skit i det. Det va ändå riktigt tråkigt väder så skulle nog ändå inte orkat. Haha, har pluggat lite, och myst framför tv med mina tre underbara katter. Sen satte pappa på film i vardagsrummet, "thats my boy" hette den. Jätte rolig faktiskt! Just nu sitter jag och bloggar och tittar lite på fejsbok. Imorgon fyller världens bästa pappa år och på kvällen när mamma kommer hem från en konferans ska vi på restaurang någon stans och äta fin middag! Mysigt. Känner att ag börjar få en huvudvärk igen :( Får se till att bli bättre tills imorgon, pallar inte missa något i skolan! Ska nu se på lite film, ni får ha det så bra :)

Vampires diaries ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Stefan Salvatore, varför i helvete ska du vara så perfekt? Och varför ska du och Elena ha ett sånt perfekt förhållande? OCH varför, ska du vara så äckligt snygg? Älska TVD ♥

Beauty and a beat


Höst favoriter!



Det är så himla snyggt om man tar en vinröd halsduk och skinnjacka tillsammans! Alltså jag dör. Sjukt snyggt, måste haaa. Men eftersom det REDAN håller på att bli vinter så är jag lite osäker om jag ska köpa. Liksom lika bra att köpa en tjock vinter jacka. We will see. Men titta liksom, mumma ;)

Damn you sunday...

Söndag idag, skola imorgon. Känns inte alls bra :(

Kommer hem från landet idag och förväntar mig att få bara ta det lugnt och se på film typ. Men nejnej, skulle laga mat, städa rum, tvätta och plugga. Typiskt. Men nu är allt klart, lovely. Men nu sitter jag med datan i knät och tittar på face off. Sen kommer Solsidan och sen ska jag se på williams lista på svtplay. Idag har jag longerat+ridit lite på Calvin Klien, Emelie red lite på ute volten på Savanha, Jänta vilade. Igår red jag Jänta och Savanha. Emelie longerade Calvin. Vi har också stor städat stallet idag (kände att det behövdes.) Sjukt jobbigt men vi klara det haha! Nu ska jag njuta av resten av min söndag! Ha det bra folket :)

Emelie och Savanha i fredags, kvällsritt.

Calvin (Calle som jag & Emelie kallar honom) innan longering.

Jag och lilla nutte plutte Calle! Och ja, jag hade gummistövlar på mig. Varför? För att min syster tog sönder kedjan på ridstövlarna -.- 
Min Jänta ♥ 
(alla mobilbilder)

Fredag den 12 oktober

drog till landet direkt efter skolan idag. sen kom vi ut hit vid ca 5-6 tiden. jag och emelie drog på oss ridkläderna och gjorde oss redo för att dra ner till stallet. jag skulle longera två ponnysar (jänta & calvin) och emelie skulle ta ut savanha på en runda i skogen! 
Samtidigt som emelie va borta höll jag på att pyssla om jänta den lilla stackaren. Snart så är hon frisk igen!! Hon har dock blivit så jävla fet :O Just nu sitter jag i min stuga och myser med katten och surfar runt på ipaden. Sovmorgon imorgon åhh va jag har längtat! äntligen kan man bara sova och sova hur länge man vill. Men imorgon blir det runda i skogen med Savanha och Calvin ska pröva lite lydnads-övningar. Får se hur det går! sov sött folket :)
My baby ♥

Hopptränigen på Vince

Det gick bättre än förväntat ska jag säga. En tjej som heter Agnes hade Baldi idag så jag fick ta Vince. Men det fuknade ändå! Han va lugn och fin i börjar men när vi började komma på hindrerna så flippade han ut lite. Men han va ändå duktig tycker jag. Han va pigg och glad som vanligt. Emelie filmade in en liten video när vi hoppar. Man ser knappt mycket eftersom det är mycket andra hästar ivägen. Det är någonting i alla fall! 
Ni får ha det en sån bra kväll jag ksa nog gå till sängs snart, kram på er!

Duktiga ponny :)

Hemma från skolan.

Hej alla! Idag i skolan var det RIKTIGT soft, eng två timmar sen SO, tittade på film m.m.
Idag ska jag till stallet som vanligt, kommer bli kul hoppas jag. Ska börja packa lite till landet eftersom vi åker imorgon efter skolan. Vad mer har jag och säga? Inget. Är riktigt trött och har haft huvudvärk hela dagen så ska ta det lite lugnt innan ridningen och se om det blir bättre. I kväll kommer bilder! Ha det bäst 
Jag liksom saknar sommaren :(

Antuna ridcenter

Idag va jag på dressyr lektion för Anna på Antuna ridcenter. Red på Queen, gick rätt bra faktiskt. Jag va nöjd i alla fall. Imorgon ska jag rida igen fast då rider jag på Solna som vanligt. Är jätte trött så jag ska bara öva för engelska provet imorgon sen ska jag gå och lägga mig. Ha det bra!

God natt!

Kom hem vid 7 tiden och skulle redigera videon, men såklart så fuknar inte det och allt bara blev fel. Så tar det en annan dag. Idag va en typical otursdag för mig. 1. Mitt skolfoto blev sämts. 2. Jag råkade rita på min nya tröga idag. 3. Jag tappa min mobil i marken och den fick spricka på framsidan också. 4. Beauty boy (en häst på ridskolan) bet mig i fingret. Och 5. Min buss blev försenad när jag skulle hem från stallet så dör stod jag och frös i 15-20 min -.- Bra start på veckan!
Jag har varit sjukt slö idag i skolan, fick världens huvudvärk också! Fuck måndagar... Aja, nu är det bestämt att jag ska rida på onsdag, längtar. Vet inte om jag ska till stallet imorgon för att jag vet inte om jag ens orkar. Den här skolveckan kommer bli as chill för vi har typ inga läxor alls utan glosor osv. Sen slutar vi lite tidigare också. Jag träffade Agnes, Filippa, Fanny, och några till i stallet idag. Riktigt mysigt. 
Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig för jag har sovit jätte dåligt som här senaste dagarna. Jag behöver söömn. Men vi hörs imorgon :)
Bilder från idag ↓

Åh, hampus ♥♥♥♥
Dagens middag, sjukt gott :D

Häst vecka+helg!

Kom hem för ett par timmar sen men har suttit och pluggat osv. Blir tyvärr inga bilder idag för jag har glömt bort det så tyvärr. Dom kommer antagligen imorgon eller tisdag! Filmen också för den måste redigeras. 
Imorgon ska jag kanske till stallet och titta på olika lektioner och träffa folk. Sen på tisdag ska jag också till stallet (ska fota syrran), haha sen på onsdag ska jag (kanske) till stallet men då ska jag till upp landsväsby stallet (vet fortfarande inte vad stallet heter) sen på torsdag går ju jag alltid till stallet och rider. Så jag har prinsip hela veckan fulltupp i stallet. Till och med på helgen! På fredag drar ju vi direkt till landet och då ska jag och emelie till stallet. Emelie ska rida savanha och jag ska ut på skritt promenad med Jänta och Calvin Klien. Sen på lördag ska jag rida savanha i skogen, efter ska jag och emelie långshera jänta och Calvin. Söndag ska vi turas om att rida på ute volten, arbeta med henne eftersom hon fått rida ut två dagar i sträck. Så blir lite dressyr på schemat på söndag. Hoppas hon sköter sig! 
Ikväll har det gått massa roliga program på tv som jag suttit och tittat på! Först såg jag "face off" ett nytt program på tv 6 sjukt coolt som sminkar typ zoombie ansikten och gör sånna här äckliga saker typ! Jag tyckte det va coolt i alla fall! Sen såg jag på Solsidan såklart! Klassiker. Sen kan man ju inte missa Williams lista! Haha, jag älskar det! Men nu ska jag lägga mig ner i sängen igen och mysa med katten, vi ses imorgon! PS. Har skolfoto imorgon, får se hur det går... 
Bild från videon på mobilen! 
 

god morgon!!

Vaknade typ nyss och ska nu sätta. mig och äta frukost. Idag ska jag typ städa min stuga (-.-) sen ska jag nog bara ta det lugnt, måste plugga lite också! Imorgon drar jag hem, kommer ändå bli ganska skönt. Sitter just nu och tittarbpå fear factor USA, äckligt :s Jaja, nu ska jag äta frulle! hörs imorgon :)
 

fredag på landet :)

hej sitter och bloggar från mammas ipad!
drog till stallet idag vid 4 tiden och red ut med Savanha. Emelie följde med och fota+filma också!! Så jag lägger upp video på söndag! Jag jobbade på volter med Savanha och mycket form. Hon va jätte lydig, lyssnade bra. Kom tillbaka vid 6. Tog sedan ut Jänta på skritt runda på ängen (hon är på bättringsvägen från fång.) Va skit härligt att sitta på hennes rygg. I oktober ska hon börja ridas igen <3 
på söndsg ska jag ta enntill runda med jänta, bloggar mer på söndag!!! 
världens finaste 

Dag 15- En bild som är över 1 år gammal


Den här bilden är ca 1 år gammal :)


IMORGON ÄR DET FREDAG

Hur jag känner just nu ↓


Kom nyss hem från stallet efter en GRYM hopplektion. Vi tränade med lite "titthinder" (lite små läskiga föremål vid hindrerna.) Sen körde vi en lite mini hopptävling om man ska säga så. Först körde jag grunden (första startsignalen) sen körde jag omhoppning (andra startsignalen, handlar att hoppa igenom hela banan så snabbt som möjligt.) Och baldi va vääärldens finaste, underbara svängar gjorde han åhh jag blev så glad. Duktiga ponny! 
Som sagt, imorgon är det fredag! Måste packa till landet också... Imorgon är ass chill slutar 20 över 1. Sen har vi "elevens val" också! Tyvärr blev det ingen film när jag red eller  någonting för att min mongo syster kom ej... Jaja, nästa vecka kommer väl det något. Haha, men först måste jag skaffa en youtibe konto. Har ej gjort det än, men när jag gör det kommer det komma upp mer videos när jag rider+ video bloggar! Så va redo ;) Sen skulle jag bli jätte glad om ni kanske kommenterade nlite mer, när man har ca 50 läsare per dag och ingen kommenterar blir det rätt tråkigt :( Så skriv in en liten kommentar då och då! :D
Oj, detta blev ett långt inlägg. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag äta! Sen tror jag nog att jag går och lägger mig direkt :) Ha en bra kväll och en så mysig helg! 

Next stop, the stable

Hej bloggen, hur mår ni alla?
Jag ska snart snart börja åka till stallet, har hoppträning idag! Kommer bli kul. Har ni ätit några kanelbullar idag? Det har jag! Äter en just nu hihi. Jag träffade My efter skolan och vi gick till hemköp och köpte 4 kanelbullar, yummi! Sen när vi kom hem till henne satte vi på glee (världens bästa serie efter Vampire diaries.) Men nu är jag hemma i alla fall. Imorgon är det fredag wiihoo!! Fast kommer inte bli SÅ kul för jag ska till landet och ingen kommer typ vara där buhu :( Aja ska rida i alla fall! Har saknat Savanha SÅHÄÄÄÄÄR mycket. Men landet innebär ju också no internet. Så kommer nu göra ett tidinställt inlägg tror jag så att den kommer upp på lördag eller något :)
Det va allt jag ville säga, ha det så bra!

Jag idag:

Hahahaha ↑
 

Cat


Katt: Mysan
Foto: Jag
Canon eos 1100D

Hallå folket, hur mår ni? 
Idag va OCKSÅ en skit chill dag! NO i två timmar, Sv och sen musik. Fast det negativa med musiken var att vi satt och tittade på en dötråkig dokomentär om Bob marley... Rätt besviken för jag brukar ÄLSKA musik lektionerna! Blev inget stallet för mig idag, tyvärr. Men ska FÖRMODLIGEN ha dressyr lektion nästa onsdag, hoppas hoppas hoppaas!!! Jag drog till kista idag med syrran men va inte lika kul som jag hade förväntat mig... Jag blev hungrig, jag va trött, min väska va tung, och fick en massa humörsvägningar! Så tillslut fick jag nog och tog tåget tillbaka hem igen haha. Jag har tagit det lugnt idag p.g.a jag inte har några läxor eller någonting! Love it. Åhh, snart kommer 4 säsongen av Vampire diaries! Jag håller på att dö av väntan! Imorgon blir det hopp lektion, yada mada roligt! Sen efter skolan ska jag se om jag kan bestämma in en träff med my, får se får se. Om jag ens orkar haha ;) Det är det jag ska göra imorgon! Vad ska ni hitta på imorgon? ;) Puss på er!

Dag 14- Min profilbild på facebook




Dag 13- En sak jag önska jag fick uppleva igen

Ehhh, jag vet inte riktigt. Har faktiskt ingen aning vad jag skulle vilja uppleva igen... Men kanske att fylla år igen, haha nej men jag vet faktiskt inte!! Bra fråga men dåligt svar....

UPDATE

Äsch, skit i det jag sa förut, jag slänger in ett inlägg ändå!! :D 
Vad har jag gjort denna vackra dag? Jo jag gick till skolan i regnet (som då förstörde mitt ny plattade hår) fick lite damp för att jag såg ut som ett skogstroll så jag fick sätta upp håret. (good information!) Idag var en rätt lugn dag vi hade svenska i två timmar och svenska är det bästa ämnet för man behöver inte jobba något typ! + min svenska lärare äger typ som idag blev jag klar med en uppgift och hade inget att göra så istället för att ge mig massa extra uppgifter lät hon mig sitta och hålla på med mobilen, i was so happy! 
Sen så drar min cp idrotts lärare utan mig och 3 andra till idrotten så vi fick strässa som fan och åka till idrotten men kom fan ändå i tid. Vi hade dans och det är så JÄÄÄVLA svårt asså man hänger inte med. När jag kom hem så va jag super trött så jag satte mig och bara läsa ca 3 sidor i boken sen gick jag och la mig, så trött va jag... Vaknade för ungefär en timme sen. Jag kommer sova bra inatt :D

Imorgon är lite komplicerat om vi ska till stallet eller inte filippa (som jag ska rida lektion med) är inte helt säker om ridläraren som vi ska rida för kommer vara där! Så vi får hoppas att det funkar! Annars åker väl jag och filippa dit och tittar till merscha (hennes medryttar häst typ.) Vi får se, vi får se... Japp, det va allt för mig och vi hörs senare!
Jag idag! Visst är jag söt? 

ingen blogging idag!

Kommer inte kunna blogga idag p.g.a jag har mycket läxor+ att jag inte orkar haha. Men vi hörs ändå imorgon efter jag kommer hem efter stallet! Puss!!!

För sant.... ↑

en ny månad, en ny vecka!

Har ni haft en bra dag/kväll? 
Just nu sitter jag och tittar på Simpsons, har pluggat klart för dagen! Idag i skolan var det riktigt chill, hade MA i två timmar sen spanska i en timme. Sen fick vi sluta 20 över 1 p.g.a våran spanska lärare skulle typ ha ett möte (tror jag). Jaja, det va skönt. Jag kom hem, åt lite och satte mig och plugga i matte boken. Inte kuuuul. Imorgon ska jag jobba på min kompis mammas jobb så det kommer bli chill, kommer få lite pengar men eftersom jag är så ung får jag inte lika mycket. Sen på onsdag ska jag boka dressyr lektion som jag ska ha nästa onsdag ha på ett stall vid väsby! Är skit taggad, ska rida en häst som ROLF GÖRAN BENGTSSON har ridit!! Helt insane!!!!! Hon är en riktigt fin dressyr häst, hon heter Queen. Jag LÄNGTAR, jag kommer försöka ta privat lektioner där minst 1 gång i veckan annars varannan vecka! Nu när jag bara tar hopplektioner på ridskolan måste jag även hålla igång med dressyren! Kommer bli grymt kul! NU ska jag sova, god natt folket 

Filippa och Queen ↑
 

Dag 12- 10 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag vill färga mitt hår ljus brunt/brunt men ändå inte för jag vet att jag kommer ångra mig.
2. Jag tränar inte alls ofta men går aldrig upp i vikt.
3. Jag får hål i mina tänder hela tiden även om jag borstar dom VARJE kväll och morgon.
4.Jag ser på simpsons just nu.
5. Jag brukar sitta och titta på massa youtube klipp på andra som rider som jag inte ens känner hahha.
6. Jag vill ha en hund :(
7. Min kattunge (lucy) väcker mig vid 6 tiden varje morgon, äldkar henne ändååååå.
8. Hatar mitt hår.
9. Jag plattar mitt hår varje dag.
10. Jag är längre än min 15 åriga storesyster.
 

Höst/vinter jacka till i år?



Har varit inne och tittat runt lite på vilken jacka man ska köpa till vintern/hösten. Min största favorit är barbuor jackan här längst ner! Men skulle vara mysigt att bara dra på sig en fjällis? Dom är så mysiga+SNYGGA. Har lite beslut ångest! Älskar verkligen höst bara för att man kan ta på sig en mysig jacka asså ååååhhh! 

RSS 2.0