Dagens outfit

Jeansen är från cubus eller hm tror jag, vit stickade tröjan från London, linnet under är från hollister, armbandet är från cuuuubuuuus, och halsbandet från ginatricot. Sen skinnjackan från hm och sjalen från new york eller London kommer inte ihåg. Sen har jag på mig ett par låga röda converse! Ha en bra dag :)


Helgen

Fredags:

Bild 1: Jag och Hannah hade varit ute och ridit och Hannah hade en riktigt snygg outfit tycker jag :)) 
Bild 2: Jag sov hos Hannah och vi åt massor av godis och såg på film.
Bild 3: Hade ingen bild när jag och hannah red ut men där är en bild på när jag och emelie red ut i lördags
Bild 4: Liten busig bild på mig påväg hem till Hannah.


Lördags: 
Jag gjorde typ bara om mitt rum och så skit tråkiga saker osv.

Söndags:
Bild 1: När vi var hemma hos min kusin Tiina med min syster, mamma och min andra kusin Belle. 
Bild 2: Myste en massa med katten när jag kom hem efter att ha varit hos kusinerna hela dagen.
Bild 3: Jag i bilen påväg till Eskilstuna 
Bild 4: Min middag sen när jag kom hem 

Stressigt!

Jag har massa saker jag måste göra tills imorgon! Jag måste först och främst anmäla mig till tävlingen i Haningebygden och betala för min licens och det kan ta ett par dagar tills pengarna kommer in på mitt TDB konto och sista anmälningsdagen är IMORGON, jag har paniiiiiik! (för er ikkehästmänniskor, ni behöver inte läsa om ni inte fattar). Sen ponnyn som jag ska tävla (Lady jane) har ingen aktiverad licens och det måste min ridlärare aktivera och jag kan inte få tag i henne för tillfället. Och sen har jag olika uppgifter i skolan som måste vara klart och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Mamma är inte hemma och kan inte fixa in pengarna på kontot vilket gör så jag INTE kan anmäla mig och då kanske jag inte kan vara med!! Paniiiiiiiiiiiiik


Sent inlägg= fullt upp hela dagen!


Hej alla! 
Jag har haft fullt upp hela dagen idag (som ni kanske såg i rubriken) och har inte kunnat blogga. Jag åkte ju till landet igår efter skolan och var där med hannah ett tag sen red vi ut tillsammans, sen därefter sov jag också hemma hos henne. 

Idag vaknade jag och hannah av misstag vid kl 6 men vi orkade inte somna om igen så vi gick upp och såg på film tills kl 8 då jag skulle till stallet och rida hästarna igen. Jag och Emelie tog en rätt lång uteritt, men lugn. Bara låta de arbeta nu innan vi kan rida på uteridbanan och få igång de (finally)! Sen vid 12 åkte vi hem igen, jag duschade, åt och sen började röja i mitt rum. Kussen Belle kom också över så har hängt med henne och mama idag. Jag tömde hela mit byrå och tog ut den ur mitt rum sen åkte vi till ikea och köpte en ny+ en matta! Efter det så kom jag hem tog det lugnt i en helvtimme sen skulle vi på middag! Jag, pappa, mamma och Belle. Sen när vi kom hem efter middagen började jag flytta sängen och sånt där bla bla bla. Ni får bilder imorgon!
 

Feeling down?



Tryck på bilden och dra den åt sidan så kommer det stå massa olika gulliga saker varje gång! Jätte gulligt :D

Godmorgon!

Eftersom det inte gick så himla bra i söndags är jag väldigt nervös på hur det kommer gå idag på ridningen...

Skönaste dagen är häääär, åh snart är det helg och sen är det snart lov också! Sitter just nu och väntar på min kompis som tar hundra år på sig att komma ner!! Aja idag blir det rätt chill i skolan, typ två timmar engelska och sen sista timmen svenska. Idag inviger jag mina nya stövlar! :)


Nya ridstövlar

Mycket hästshopping :D


Tisdag.

Ligger i sängen just nu och tittar på pearl habor filmen med den snygga killen från amageddon (stav?!)

Ska senare idag åka och köpa nya ridstövlar eftersom mina andra är sönder. Var redan borta och tittade igår men fanns inte i rätt längd eller stolek. Jag har absolut inget att skriva... hej då. #stelt
gammal bild på det också

Nytt!

Allt från hööks! Otroligt nöjd!


Tävlings säsongen är här

Hoppningen blev inställd idag och tog istället lite prat om de kommande tävlingarna som kommer! Och inte vilka tävlingar som helt utan lokala tävlingar (utanför klubben). Och jag är extremt taggad att få åka ut och tävla! Första stopp blir vid Hannigebyggden, clearround. Starta lugnt och fint!

Nu på söndag är det min och Lady J's första start i 80cm klassen! Och det är sista tävlingen innan lokala, så jag vill att allt ska bli perfekt på söndag! Mamma ska leta efter nya stövlar+kavaj till mig så jag verkligen har en riktig tävlings-outfit! Är så sjukt taggad!!!! :D


Dagens outfit


New in


Drdemin jeans från salt, 399 kr.



EB hoppträning

BILDBOMB
Tack Ella som fotade! 


Idag kom jag till stallet vid ca kl 10 och hade en liten genomgång på kursen, sedan gjorde vi lite tester med hästar från marken och se4n lindade vi. Vi hade sen en till genomgång och sen var vi klara. Sen var jag bara i stallet tills kl 4 då EB hoppträningen började. Vi hade lite övningar med svängar och hinder i följd+lite gymnastik. Efter man hoppat ett hinder så kom ett nytt kanske 4-6 galoppsprång efter. Framridningen kändes jätte bra, fin takt och bra tempo. Vi slutade hoppträningen med en bana på 11 hinder/språng! Blev ingen bra video så lägger nog inte upp den :)
Måste plugga nu eftersom jag har nationella prov imorgon i matte!! Slutar rätt tidigt, drar direkt sen efter skolan till stallet och rida dressyr. Ha en bra söndag kväll! 

Gröntkort kurs

Jag ska börja senare i vår börja gå ut och tävla, på andra ridskolor och sånt! Jag är riktigt taggad! Hade en 5 timmars kurs idag med 3 delprov och en film som va en timmes lång. Vi pratade mycket om det här med ryttar och ponny/häst licens och dels också vaccination och intyg! Jag lärde mig myckeeeet! Och tjejen som håller kursen är super trevlig :)
Imorgon är inte kursen att bara sitta där med penna och papper och lyssna på vad hon har och säga. Imorgon ska vi höra lite prover med en häst från marken, hur vi hanterar de typ. Vet inte direkt men verkar roligt! :)


Vad jag höll på med igår

Igår slutade jag skolan som vanligt inga konstigheter, sen vid typ 7 (?) åkte jag hem till My och träffade Maral, Nahal och självklart My. Vi var dör ett tag sen skulle M&N hem så jag och My handlade godis och sånt sen tog bussen hem till mig!

Mina föräldrar var på middag och min syrra som hos en kompis så vi var typ helt ensamma, men vi såg på film och hade jätte trevligt. Och om ni inte redan listat ut det så sov såklart My över hos mig.

Idag var jag princip hela dagen i stallet, kom hem och såg mello och nu ligger jag i sängen redo för att sova. God natt Sverige #lol


I´m an equestrian

Shit vilken video, värkligen sevärd! Jag menar nu inte att alla andra sporter är lättare än ridning (även om de flesta engentligen är det) så tycker jag bara att andra ska inse att ridning är inte att sitta och hålla i ett par tyglar sen bara sitta där och se söt ut, det är så mycket mer som ni andra ALDRIG kommer förstå, peace.

Friday!

Godmorgon! Idag är det äntligen fredag! Idag ska jag chilla hemma typ med syrran efter skolan och se på massa filmer. Mina föräldrar ska hem till en kompis på middag och de kommer typ vara borta hela kvällen :) Skööönt att vara hemma ensam! Nu ska jag till skolan, bloggar senare!

Hoppträning

Halloj Halloj!
Idag hade vi lite markarbetes övningar på ridningen, bommar och lite hinder. Vi hade tre trav bommar vid hörnen och tre på medellinjen. Jane hade väldigt mycket energi idag men när vi hoppade våran lille gymnastik bana var hon suuuper! Jag kom in på krysset och oxern på långsidan med en lugn fin galopp, och världens bästa bjudning över!
Jag blev jätte glad, hon va bäst! Blev frågad om att vara med på Hoppträning för Eva Bengtsson nästa söndag, men kan ju tyvärr inte :( eftersom jag ska ta GRÖNTKORT :D är skit taggad, kommer gå på tre kurser. Lördag, söndag och nästa lördag, TAGGA! :)


smoothie


Dagens outfit


Linne- Hollister
Kofta (hade inte på mig på bilderna)- Ginatricot
Jeans (syns inte på bilderna)- Hollister
Halsband- Ginatricot
Klocka- Ur och penn
Armband- Cubus

Mycket accessoarer idag :) 

Inte alls taggad....

Åhh vill inte till skolan imorgon... :/
I lördags kom jag och pappa hem från landet tidigt. Jag mamma och Emelie till fridas salong och fixade naglarna. Blev jätte nöjd! Efter det åkte jag och Emelie till kista och handlade kläder och åt middag på restaurang. När vi kom hem så hade vi köpt snacks till melodifestivalen.


Jaaaag dööööör!!!!


RSS 2.0