Valborgs mys!

Va ett tag sen jag bloggade känner jag... Men men, FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅÅÅÅT för att jag inte lagt upp svaren på frågestunden men det kommer när jag kommer hem från landet (alltså imorgon) så fixar jag det! Men har ni haft en bra & trevlig Valborg? Själv har man gjort massor, började med att ta en morgon ridtur i skogen med systern, sen kom mormor osv... Just nu är jag navsjsvdcslpqndjd trött så jag ligger i sängen med kissemissen och ser på massa film. Hoppas ni har en fortsatt bra Valborg!! Bleeeeeesss


Frukost!

Hej hej, gör blogging ute från landet. Just nu sitter jag och steker i solen med frukost i knät! Värsta sommar vädret!!! Idag ska jag nog fota eller vara med Emilia & my. Finns inte så mycket att säga, ni får ha en toppen helg och Valborg!!! Bleeeess


@school

Hej hej! Bloggar från mobilen, dagen började ju heeemskt! Jag hade prov direkt när jag kom till skolan och hann knappt träna lite innan, sen huvud värk.... Kunde inte ens koncentrera mig.... Men men, DET ÄR FREEEEDAAAAAAAG, WOOOOHOOO! Har packad väska och är redo att åka! Sen blir det ridturer, vänner, Valborg, och massor med sömn! Awsome, awsome, AWSOME! Men nu ska jag typ ner till lunchen. Här får ni en bild från idag, bleeess!!!


Ridning=piss dåligt

HEJ.
Är på största piss humöret så jag låser in mig på rummet och bara sitter här. Gick inte bra på ridningen, fick ont i ryggen, ont i huvudet osv. Sen efter hade jag låst in mina nyckar i skåpet så mamma fick åka hem & hämta extranycklarna. Vilken toppen dag.... -.- Sen har jag ju haft ont i huvudet HELA dagen. OOOOOOOCH, min bebis gick sönder! WÄÄÄÄÄHH, omg jag gråter. Jag fick fetaste sprickan på baksidan av mobilen. jag märkte det när jag satt på bussen. fick panik, kunde inte andas, min mobil var förstöööörd!! nu vet jag vrf man ska ha skal.... :( Jag vet att ni vill se en bild och sitta och skratta åt mig men har ingen bild och min kamera är död, får lägga ut sen. Åhhh, GRÖNALUND! Så kul, och jag är den ÄNDA som inte har guldkort.... :( Så taskigt! Men jag kommer inte vara här i solna heller så det spelar ingen roll... Men mina cp kompisar NINA & MY är stödra och retar mig och ba: VI SKA TILL GRÖNAN IMORGON!! NANANNANA, DET SKA INTE DUUU! men ba: Jag vet, men tack att du sa det igen.... liksom jätte ensam! SÄMSTA DAGEN EVER, DÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Bild från i måndags.

hatarubriker,

tjaaa
Hur är det? Just nu sitter jag och pluggar för mitt prov till fredag! Går awsome, det är matte och det går ganska lyckat ändå om jag suger. Imorgon ska jag rida "WIIIHOOO" ass glad! Många har frågat när svaren på frågestunden kommer upp, det kommer snart i promise! Men nu måste jag fortsätta att jobba, pussen :)

A real bestfriend know if you have a fake smile of a real ♥
Älskar dig alva hjert!

Helloooo

Hej heeeeej, hur är det? Idag var jag i skolan, skiiit jobbigt! Men sen slutade jag vid 3 och då gick jag hem och bytte om sen gick jag till stallet och träffade alva. Kunde ej rida så jag tittade på, syrran red också! Check her blog ----> http://breakevens.blogg.se/ ! Men jaja, nu ör jag hemma, inne på datan , ska snart sätta mig i sängen och läsa bok! Men men, det var min dag. ses imorgon :)

random bilder från igår
foto: jag
Kamera: Canon eos 1100D

BESTA HESTEN

Finaste hästen GAME BOY, så underbar!!


Flower power

SNART ÄR DET SOMMAR, SNAAART! BLOMM BILDER GÖR EN SÅ GLAD OCH FYLLD AV SOMMARKÄNSLAAAA








Foto: jag
kamera: Canon eos 1100D

Svar till systern ♥

Din syster om My daaaay:
åhhh va fin bild! <3
svar: Du vet att det är du som är fin :) <3

My daaaay

hej igeeen!
hur är det? Idag har jag som sagt varit med alvisen, ass kul. Jag lämnade henne vid bussen för snart en timme sen. Haha, jag & hon ska typ träffas hela veckan ^^ Först idag, sen imorgon för att vi ska rida, sen på onsdag för att jag ska rida, sen på tosdag för att jag ska rida. HIHI, rid veckaaa! Sen ska jag till landet på fredag, HOPPAS PÅ TOPPEN VÄDER!!! Sen ska jag få rida pollarna också, skit kul! sen är jag ledig måndag & tisdag nästa vecka! awsome! Saknat mina prissesor Savanha & Jänta. Men nu blir det att sätta på absolut favorit serien Heart land. HA EN BRA KVÄLL



Varit med alva idaaaaag!

Hej hej alla fina!
Idag har jag varit med alva, först träffade jag henne vid stallet, sen gick vi upp till stallet, tittade runt lite, klappar hestar, sen gick vi och köpte glass! EFter det skulle vi till bussen & sen hem till mig. När vi kom hem till mig så var vi inne på datan lite, sen gick vi ut och fotade! Skit fint väder ute :) Men sen kom vi hem igen, åt middag, och nu så chillar vi allmänt mycket! Alva ska snart dra hem, här får ni lite bilder på mongot!









foto: Jag
Modell: Alva hjert


svar

Ema om KÄRLEK TILL MINA BLOGGLÄSARE ♥♥:
Vadå tävla?
Du måste hoppa MINST 70cm för att det ska gillas som att du tävlar, eftersom han är c-ponny.

Aja varför bryr jag mig? Ska ändå sluta på ridskolan och satsa på riktigt med Bobby...
svar: HAHA, gumman om du inte skulle bry dig, varför gick du in på min blogg? Nej, man kan tävla clerarond kanske? Det är fortfarande en tävling? HAHAH, omg frågade jag om du ska sluta eller inte? Vem bryr sig om du ska rida på "bobby"? AHAHA, lycka till med det. Och juste, var det inte du som var så jävla grym på att rida sen hoppar ner till en J4a? Sluta skäm ut dig, du är pinsam. PEAACEEE.

heart.



FUCK YOU.
FUCK LOVE.
FUCK EVERYTHING!
Foto: jag 
kamera: Canon eos 1100D

NYTT NYTT NYTT!!!


LA kofta från ginatricot 250 kr
Ljusa jeans från Ginatricot 199 kr

foto: jag

KÄRLEK TILL MINA BLOGGLÄSARE ♥♥

OMG, ni alla är underbara. Jag har fått jätte många kommentarer om att jag är ens förebild osv, SKIT GULLIGA!
här kommer ett svar på en kommentar!

Lovaa
om Ponni busen, elskar dej!:
Hejjj! Jag bara undrar om Baldi eller savanna (Stavning?) Är dina egna ponnis? Sjuuuukt söt du e och värsta förbilden för mig! Puss! <33
svar: Hej lova! Baldi är en ponny på min ridskola och han är en jätte duktig hoppare så jag gillar att tävla på honom, men tyvärr är han inte min :/ Och SAVANHA är min medryttar häst, alltså rider jag henne när inte hennes ägare kan osv. Tyvärr är inte savnha min heller, men hon stod på min ridskola förut och där red jag henne sen stod hon på ett annat stalll och där var jag skötare på henne och nu står hon på spersbodagård. Och jag rider henne varje helg, sommarloven, och alla lov. Hennes ägare kan åka iväg ibland i veckor och då tar jag hand om hennes hästar osv. Tack gumman, du också!! Så söt, puss! :)

svar på kommentar!

Anonym om Ponni busen, elskar dej!:
Tänker du sattsa på att bli ryttare?
Svar: Åhh, självklart! Jag har tänkt en framtid med hästar. Hihi, tänker redan på det :3 Sötnos, skriv ditt namn :*

FRÅGESTUND!

NU HAR JAG MIN FÖRSTA FRÅGESTUND! KOM IGEN, KOMMENTERA OCH FRÅGA VAD DU VILL!!! 
FRÅGA PÅ ÄLSKLINGAR.



Ponni busen, elskar dej!

Fina baldi, du är underbar! Jag kan hata dig ibland, men för det mesta tycker jag att du är bäst! du var min kärlek i första ögonblicket! fin ponni.









(inte jag som hoppar men jag har fotograferat)
image description



MOBBA INTE! SKIT GAMMAL, WÄÄÄÄH SKIT FUL.






OMG VA SÖT!


WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH OMG VA SÖÖÖÖT!!! GUD ASSÅ JAG DÖR. ZAAAAAAAAAAAAAAAYN MIN ÄLSKLING

svar på kommentar!

Anonym om Hästar är bara helt enkelt mitt liv.:
Hej. Jag kommenterar lite sent på bilderna men hur länge har du ridit??
Svar: Hej! Jag har ridigt i 6 år, jag började rida på solna ridskola och har ridigt där sen dess. Du är jätte gullig som kommenterar men snälla, skriv ditt namn! KRAM GUMMAN!

Choklad ❤

Så gott, ahh tjockiiiis


Popcorn & SAW!

Euww, massa blod och allting :$ jaja, jag & my ser på SAW men jag måste dra snart :( hur mår ni ? Jag är ass trött, baj!!


Hos my!

Nu är vi tillbaka hem från frösunda festen och är inne på mysans mac book. SKit kul... :P Tjockar oss, men bara lite. Hihi, vi ska nog sätta på en film (hoppas jag...) Orkar inte blogga, ses imorgon!

Svar på kommentar!

Anonym om Frösunda fest+ slagg hos mysan med dom allra bääästa!:
har du iphone 4 eller 4s

20 April, 19:10
Anonym om VILL HA!:
tar ditt iphone batteri slut snabbt ?

Svar 1: Iphone 4
Svar 2: Ja eller aa jag vet inte. Beror på.

Påväg

Är just nu på bussen påväg till Nina! Sen ska vi till discot! Tyvärr så glömde jag min kamera hemma :$ skit dumt!! Men vi kommer nog ta bilder med my's kamera! I hope so... Men men, hoppas jag ser några av er blogg läsare på discot, bless


Frösunda fest+ slagg hos mysan med dom allra bääästa!

Hejs svejs!
Hur är det med er alla bloggläsare? Själv är det bara bra! Ska på frösunda fest ikväll med Nina & My! Awsooome. Efter ska vi alla tre hem till My och sova dääär. Mysigt värre. Jag lägger upp bilderna från kvällen på bloggen på lördag typ. Det kommer också vara familje middag hos mormor på lördag, hur kul?!? Hihi, kommer träffa massa släktingar och det ska bara bli allmänt roligt. Sen på söndag vet jag inte direkt vad jag ska göra, får hitta på något med min livliga fantasi. Så ser mig helg ut. Hur ser eran helg ut? BLESS!

ego pic för 3 sekunder sen.



-

Walk like you own the place, talk like you know it all and act like nothing can make you fall.


Solna centrum med mammi!

Hej hej!
Kom typ precis hem från solna centrum med mamma. Jag köpte lite saker. En deo, body wash, Bikini över del och underdel. Blev faktiskt sjukt njöd. Den var fin och passade perfa! Längtar till sommaren och solen :D 
See ya guys!


Deo & body wash från Dove.

Bikini överdel från Intersport.

Till sist en svart underdel från ginatricot.

Sämsta bilderna men dom får duga.

VILL HA!


En skit snygg tjock tröja från ginatricot! Kärlek i första ögonkastet!!!! ett stort MÅSTE köpa.


ridning + ny grupp!

tja tjaaa!
Nu är jag äntligen hemma från stallet! Idag var ju jag ledig som vanligt, men det var  inte såååå bra. Imorse vaknade jag halv 2 och hade sovit bort hela dagen... fick panik. Jag skulle städa mitt rum också innan jag åkte och träffade alva, då fick jag ännu mer panik. Jag klädde på mig snabbt som blixten, plocka bort alla kläder, och dammsugde rummet. Lite innan 3 var jag klar och spang ner till bussen i sista sekund. Sen när jag var hos alva så tittade vi på datan lite, gosade med zingo. sen tog vi bussen till stallet, alva skulle rida i min grupp, kuuul! :D Vi hoppade, och jag hade den spralliga petruska! Skit länge sen jag red henne, bus fröt. Sen nu har jag ju bytt grupp nu också, till en högre och bättre på tosdagar. Ass kul, sen går jag ju då med alva också, TAGGAD! Sen blir det hoppspecialen sen efter sommaren, awsome! Just nu sitter jag och drogar Nicki Minja-Starships. Ass bra låt, har lyssnat på den hela dagen! Jag sitter också och väntar tills my ringer.... :( Hohohihi! Ska träffa henne imorgon innan och kanske efter (?) skolan. Kulkul, hoppas ni har en bra kväll och vi ses imorgon. 
skola imorgon också.... :'(

´bild från tidigare idag :)

Heartland

Nu ska jag lägga mig i min mysiga säng med min mysiga katt och sätta på heartland och mysa galet! Ingen skola imorgon, jippie!! :D sleep tight! :*


just girly things












good morning

Hejsan!
Omg, vaknade typ för 10 min sen.... :O
hur mår ni? själv är man så trött som man kan bli! Igår hade jag och emelie (storasyster) ett jätte maraton på heartland, det är en häst serie och är grymt bra! Men man kan ju säga att vi gick och la oss när mamma & pappa gick upp och det var ju typ vid 7.Men jaja, ska fortsätta att se på heartland! juste, igår så handlade jag lite saker, här får ni gårdagens shopping: 

skor från H&M 99 kr. 

långärmad tröja från H&M 79 kr.

söt sommar t-shirt från H&M 149 kr. 

Det blev en snabb shopping, hihi allt från H&M :D

Hästar är bara helt enkelt mitt liv.

här kommer bilder från lovet med savanha & jänta. ääääälsklingar







ryttare: jag
häst: jänta
foto: storasyster






foto: jag
häst: savanha & jänta 















ryttare: storasyster 
häst: jänta
foto: jag
förlåt för bildbomben på min syster....


tyvärr hade vi inte på många bilder på savnha. men det kommer!!


Middag hos mormor

Är på väg till mormor nu, efter det ska nig jag & syrran ner till kista c och handla något.


Lite mer om mig.

Utseende:

Jag är kortare än 160 cm - nej, typ exakt 160.

Ibland tycker jag att jag är ful - Haha, jag vet väl inte.
Jag har många ärr - Typ bara ett på handen, blev biten av en hund förr, förra sommaren tror jag.
Jag blir lätt brun - Jaaa, har fått det av mami.

Jag skulle vilja att mitt hår var en annan färg - Ja, asså bara för att pröva något annat alltså. typ brunt.

Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - usch nej.


Familj

Jag har svurit åt mina föräldrar. - ja, men har inte menat det.
Jag har rymt hemifrån. - När jag var liten tror jag. När jag typ ville till någon kompis.
Jag har blivit utslängd hemifrån. - Nej.
Mina biologiska föräldrar är ihop. - Ja

Skola/Jobb

Jag studerar. - Ja

Jag har somnat i skolan/på jobbet. Haha, ja.

Jag har missat mer än en vecka av skolan. - Bara när jag har varit sjuk, annars inte.

Skamligheter

Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion. - HAHHA, oherre skulle aldrig göra det :$
Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. - Ja, jag grät när jag såg på "skönheten & odjuret. :')
Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. - Gör det nästan varje dag.
Jag har gråtit av skratt. ja.
Jag har limmat fast min hand i något. - Ja, limmade fast handen i bordet på esteten förut.
Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. - hahahaha nej.
Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. - ohjaaaa, två gånger.


Erfarenheter

Jag har tappat bort mig i min hemstad. - När jag var liten tror jag.

Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. - nej.

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. - japp.
Jag har sparkat en kille mellan benen. - Ja :$ fast bara mina närmatse killkompisar.

Jag har lekt sanning eller konsekvens. - Ja, men inte så många gånger.
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. - Ja
Jag har fångat en snöflinga på min tunga. - Ja!

Jag har suttit på ett tak på natten. - Nej

Jag har aprillat någon. - Varje år.


Förhållanden
Jag är singel. - Ja.
Jag saknar någon just nu. - Ne.
Jag är rädd för att bli övergiven. - Huh?
Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. - Aa.

Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. - Never.
Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. - jaa...


Ärlighet
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. - Alla har gjort det.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. - Vet inte?
Jag har en hemlighet som ingen vet. - jag har inte hemligheter.
Jag har fuskat i ett spel. - Ja, fast fick hjälp ev ett pro

Jag har struntat i ett prov. - Nej


Dåliga tider

Jag har druckit alkohol. - Ja när jag trodde mammas vita vin var saft...
Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. - Nej?
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. - Jag kan inte sova en hel dag.
Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -inte vad hag vet.
Jag har vaknat gråtande. - När jag var en liten och jobbig bebis ja.


Döden

Jag är rädd för att dö. - Ja.
Jag hatar begravningar - Har aldrig behövt att vara på en som tur är. Men dom är hemska.
Jag har sett någon dö. - Nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord. - Nej gud nej...


Random
Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. -  Huh?
Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. - Aa ganska!
Jag ser på nyheterna. - Bara när mamma tvingar mig.

Jag sjunger i duschen. - Nej, men sjunger på morgonen, i skolan, när jag rider (ensam), när jag lagar mat, när jag arbetar med en kompis, och när jag lyssnar på musik hemma.
Jag är en morgonperson. - Absolut!
Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar - ?
Jag är bra på att baka. Sådär.
Jag skrattar åt mina egna skämt. - Jag skrattar åt allt.
Jag tror på spöken. - Ja, alltså jag tror på andar.

Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. - euuwww nej.
Jag är väldigt kittlig. - J-A.
Jag är bra på att minnas ansikten. -Är jag väl...

Jag är bra på att minnas namn. - Jag arbetar på det....


dreamcatcher



foto: jag
kamera: canon eos 1100D



Hemma igen!

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Men iaf, jag har haft ett såådäääär lov. Det var lixom ok. Har ni sett vädret ute? Hähä, GOD JUL :$ Idag ska jag storstäda mitt rum! Sen ska jag se på film med syrran, middag hos mormor och till sist ska jag hitta på något med alva. Kul kul, det värsta med lovet var att familjens bil pajade när mamma skjutsade mig till stallet för morgonfodring... Efter det fick vi gå hem i regnet. Jaja, nu är det för mamma och pappa att köpa en ny fräsch bil! Jag har ju varit på landet hela lovet så jag har saknat alla mina vänner här från solna jätte myckeeeet ♥ Nu har jag idag, imorgon, måndag, och tisdag kvar på lovet. Vad ska man hitta på?:) 
Hoppas ni har haft ett bra lov och ha det bra. Bloggar lite mer senare. 

Bästa ponnyn ever!
foto: jag
kamera: canon eos 1100D



Hemma hos Emilia

Hej hej alla fina.
Hur mår ni? Själv mår jag AWSOME. Haha, men iaf, imorgon är det påskafton... wiiihooo, ass kul! Sen har jag flyttat in i min nya stuga så där ska jag sova i kväll. Sen blir det extra kul att alva kommer hit och då får jag lite sällskap. vad ska jag säga mer?... skriv gärna vad ni vill att jag ska blogga om!
just nu sitter jag och leker med emilias macbook, tittar på lite bilder och tar bilder :S
Hoppas ni har en toppen kväll och en mysig påsk! Bloggar KANSKE mer, PEACE.
MEN TJO BRE EGO UNGE.

Inlägg från laaaaaandet

Tjaba, jag gör ett litet inlägg från landet! Idag har jag bara softat galet. Finns inte så mycket att göra nu när inga är ute... Men alla kommer ju imorgon så det är chill. Jag har mest varit med syrran idag, och sovit ofc. Imorgon så ska jag ju flytta in i mitt lilla hus här på landet! Ska bli awsoooooome. Det blir ju perfekt med att Alva kommer ut på söndag. Just nu håller jag på att tittar på tv helt ensam <\3 hihi, kul kul! Ni får ha ett bra lov. PEACE

Ingen blogginh

Nu är det påsklov och jag ska till landet. Blir inga inlägg under påsklovet, GLAD PÅSK!


ridning (y)

idag var jag i stallet (standard) och då red jag baldi busen, gixk sissådär. Men jaja, jag är FEETT taggad för att jag ska rida HELA påsklovet!!! oooooooooomg, skit glad! hihih, damp. men iaf, då på landet ska jag och syrran ha super trevligt. Sen på söndag så kommer alva ut också så det ska bli skit mysigt! Ska bli kul, Men nu är jag jätte trött, ska sova lite. JUSTE, får påååååsklov imorgon!! :DD im so happy. PEACE

ass gammal bild på mig och pluttisen.

@school

Hej alla sötnosar!
Nu är man ju som sagt i skolan och är helt ensam typ....<\3 nej men håller på att plugga lite och väntar på att Hampus (min bitch) ska komma. Jag har haft sämsta bloggingen på sistone och fett tråkiga inlägg också... Not good Amanda.... Not good.
Men iaf, idag efter skolan ska jag typ inte göra nååååågonting. Jag orkar ändå inte :P sen slutar man 2 idag också! *wiee* :D
Bloggar senare när jag kommer hem, ha en bra dag


SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST BLOGGING

hej hej, sääämst blogging den här helgen! Men kort sammanfattning om helgen, i fredags hängde jag med till stallet med alva, sen sov hos henne, hemma hos henne såg vi på film osv. I lördags åkte jag, alva & hanna till vallentuna och dom red. Sen åkte vi till sfrk och tittade lite, sen hem igen. Jag sov hos alva igen då. Sen idag har det varit tävling. Det gick inte super bra men jaja. Fick ett fel och då blev det inte placering. :( Men men, hade som sagt baldi! Och alva hade lady jane. Så såg min helg ut, hur var eran? :) Här kommer lite bilder på mig och alva ♥:

(hästen alva står med är inte lady jane, det är vinceeeeeee)

oberädda tjejer... :P

baaaaldi 
foto: mami
kamera: canon eos 1100D

Tävlingsdags!!

Är i stallet just nu, ska tävla med baldi! Ska bli awsome, bloggar senare


RSS 2.0