Mot landet

Jag sms börja åka ut till landet nu med pappa och katterna. Ridning står på schemat hela helgen. Ska rida Savanha, jänta och Calvin idag och sen imorgon bara S&J. Myyysig helg! Sen tidigt lördag morgon åker vi hem! :)


New in

Regal klocka köpt från Ur och penn. Skit snygg, kostade 498 kr! 

Röd outfit



Fixa ihop en grymt snygg ridoutfit! FAn vill bara ha allt på bilden! Det är John Whitaker ridhjälm,schabrak,och ridbyxor. Stövlar, benskydd och HV polo tröja från Hööks. Man skulle lätt kunna ha de här på någon tävling, rätt passar till allt! Håller faktiskt på att diskutera med mamma om att köpa John whitaker hjälmen.... :) Whiiiii! 

Hahahhahahha

Jag får aldrig nog av sånna här bilder, hahahhaha





Lördags mys!

Halloooojj!!!!!!!

Har inte bloggat på ett tag... haha opppss. Men i alla fall så kan jag berätta lite vad jag gjort ;) 
Ja men igår (fredag) åkte jag till stallet vid ca 1 tiden och var där lite. Sen senare kom Alva också och vi var där och titta på lektioner och myste med hästarna. Sen åkte både jag och Alva hem till  mig eftersom hon skulle sova här!
Vi tittade på film och var inne på datan. Idag så såg vi på film ett tag när vi vaknade och sen åkte vi hem till henne och tittade på The Vampire Diaries :) Sen åkte jag hem vid 7 tiden och var här hemma med syster och kusin. Vi har tittat på mello, sett på film och ätit godis! Imorgon åker min syster till Norge på skidresa, kommer sakna henne.... Lite i alla fall ;) 

Imorgon är det dressyr tävling i stallet och om jag orkar ska jag dra dit och titta på :) Nu ska jag soooova, ses imorgon! :D

Old but gold... #lol

Dagens träning+sportlov!

Jag går i en liten lyx skola så jag fick lov redan igår! Och igår var jag lite med My och sen när jag kom hem såg jag typ på film och sov.  Idag vaknade jag vid 11-12 tiden så jag började stada mitt rum, göra tvätten, diska och tömma kattlådan, eftersom jag fått lite sysslor av mamma haha! Men efter det tog jag det lugnt, duschade och tittade på tv. Sen vid 14 tiden åkte jag till stallet. Det var super tråkigt eftersom våran fritidsledare Jenny skulle sluta idag :( Men vi åt massa fika och gott

Min hopplektion idag då.... De hade tagit av Jane´s nosgrimma för att hon hade en svullnad på mulen. Och under nästan hela lektionen tyckte hon det kändes konstigt och sånt, men hon va duktig. Jag kom och tänka på det idag hur MYCKET jag utvecklas inom hoppningen med hjälp av denna SUPERponny. Jag är så glad att rida henne. Hon är riktigt svår och man måste verkligen RIDA henne om man vill få något gjort. Sen är hon envis som en åsna, det är därför jah älskar henne ;) Nej men om man tittar tillbaka hur jag red henne förut och nu, BIG DIFFRENT. Är så stolt över mig, OCH henne! 
Snygg ponny! (min sits är ju sååådär)

Monday

Min dag har varit riktigt slö och tråkig, blä på måndagar. Hade huvudvärk imorse, gick ändå till skolan. Har en efterbliven vikarie i 2 timmar, skjut mig.
Sen sista lektionerna var SV och lite eget arbete.
Jag har typ pluggat, sovit, sett på tv och sovit lite mer sen jag kom hem från skolan, myspys.

Jag bjuder på lite bilder som jag lagt upp på instagram idag, följ mig @privatvalimaa och @amandavalimaa *tummenupp*


Dagens tävling

Jag tog hem en tredjeplats idag på hoppningen, alla andra i min klass dubbel nollade och jag fick ynka 4 fel i omhoppningen, snacka om jobbigt :( Men  jag är suuuuper glad, åhh bästa janie hoppade så fint! I omhoppningen kom det en JÄTTE läskig grind som man skulle hoppa, och det tyckte hon inte vara så kul! 

Om jag skulle varit lite mer bestämd kanske vi kunde ha tagit hem en seger idag... Vi fick ändå riktigt bra tid, bara ett par få sekunder från att få en andra plats. Såååtis då men hon är bäst! Om 2 veckor har vi en tills chans att ta hem en blå rosett eller blå gul! 
Foto: Ella Bragée & Emelie Välimaa

Alla hjärtans dag


Glad brud? ↑
Är det bara jag som inte är skit hajpad över alla hjärtans dag? Alla singlar på typ instagram och facebook bombar med bilder att de kommer vara ensamma imorgon och allt det där, CHILL DOWN.
En åsikt från mig är bara det att alla hjärtans dag är som alla andra dagar, inget att överdrovsa om. 

I alla fall, imorgon har jag NO prov. Efter skolan ska jag till stallet och ha fika med alla goa stallkompisar (lol).
Sen är det freeedag! Tycker det är så jävla skönt, vill ha sovmorgon. Sen i helgen typ på lördag hade jag och mamma tänkt att handla lite saker i gallerian. Nu ska jag sova, vi ses imorgon!
 

Q/A

Plattar du ditt hår varje dag? Eller är det nartuligt?

Jag plattar mitt hår då och då, inte alltid. Förut plattade jag varje dag och det gjorde mitt hår väldigt slitet, men jag började då använda en skyddspray typ som skyddade håret. 
 
Har du haft en pojkvän?

Haha, ja det har jag :)

Har du några VS parfym?


Ja jag har 4 st body splashes från VS. Hello darling, sheer love, secret craving och moonlight drem.


Vet du bra ställen där man kan fixa sina naglar t bra pris? HUr fixar du dina naglar och hur "behandlar" du dom? Använder du ngt speciellt t de?

Jag har bokat tid hos min gudmors salong som ligger inne i stad, där tror jag dom har rätt bra priser :) Jag brukar inte "fixa" mina naglar, men när jag gör det så brukar jag använda först ett lager med skyddande "fundation" och sedan applicerar nagellacket efter sen låter det torka 1 eller 2 minuter sen tar jag ett till nagellack som gör så det hålls kvar längre.

Fyller du i dina ögonbryn?

Ja, annars syns dom inte. Hahhahaha!

När ska du ändra header? 

När jag orkar....

Vad använder du för smink?

Ähh typ mascara och ögonbryns penna. Sen har jag concealer då och då. 


New in!

Köpte lite smått i Solna centrum idag! Skinnjackan är från h&m och kostar 399kr, trosorna från vero moda för 200 någonting... Sen halsbandet från ginatricot, 99 kr!
Nu ska jag äta semla :)


Inställd idrottslektion....

Tja! whats up? Imorse när jag vaknade insåg jag att jag hade försovt mig 30 minuter och då var jag ju självklart tvungen att skynda skit mycket. Sen när jag hade gått hemifrån så kom jag på att jag hade glömt gympa kläderna... Jag fick springa upp snabbt som fan och springa ända till busstationen för att hinna med bussen. MEn sen när jag kommer till skolan hör jag alla säga "vi ska inte ha idrott idag för att Jonte är inte här"..... Och snacka om att jag blev arg. 

Anyways, min syster var hemma idag men ändå hade hon inte städat eller diskat som hon skulle göra... Så det fick jag göra+tömma kattsandlådan och kasta sopor. Sen har jag ÄNTLIGEN städat mitt rum, yeeey! 

Min mamma är just nu påväg hem från jobbet, vi ska dra till Solna eller Kista centrum och köpa skinnjackaaa. Jag bara längtar tills det blir varmare och jag kan kasta min vinterjacka.... 

Fruitsalad

Fruktsallad efter en grym hoppträning på världens grymmaste tokponny Jane! Hon var jävla het idag men jag är nöjd. Slutade lektionen med att hoppa ett 90 cm hinder lätt som en plätt! Grymmaste hon är :) WOOOP IMORGON ÄR DET FREDAG! :DDD


Hoppträningen igår

 Igår tränade jag för Eva Begntsson på Lady Jane! Det var riktigt kul, det var en bra lektion. Eva är också en väldigt bra lärare! Jane har varit väldigt stark och snabb på sistonde, går nästan inte att kontrollera henne längre nästan. Jag ska ju också ta grönt kort snart och börja tävla henne utanför ridskolan, och jag vill att hon ska börja lugna ner sig och lyssna mer på mig än att göra det hon känner för. 
Emelie var med i stallet och fotade lite, blev inte världens västa bidler men hon fick med en film i alla fall! :)



Dagens outfit

|| tröja-h&m || linne (under)-hollister || jeans-cubus || stövlar-hunters ||
Hade stövlarna på mig eftersom jag skulle precis ta på mig jackan och dra till bussen!


This or that

sommar/vinter
hemma/kompisar
pojkvän/kompisar
killkompis/tjejkompis
bada/sola
snö/regn
dator/iphone
iphone 5/iphone 4
musik/stallet
Paddock/ridhus
Storhäst/ponny
Godis/glass
Vänner/bästis
Blondin/Brunette
Toffs/utsläppt
Smink/kläder
Hööks/kingsland
Dressyr/hopp
Tävla/träna   
Skola/ridning  
Hemmakväll/ute
Sjunga/Dansa
Styrketräning/springa
Träna
/slappa
smink/osminkad
                                               

Middag

Har gäster här just nu som är på middag, så detta inlägg får bli snabbt! Det är mina fastrar och deras familjer som är här och är på middag. Har haft en trevlig kväll hittills och kommer nog fortsätta så! :) 

Oj har typ inget mer att skriva, men jag har fptt några frågor på bloggen omm olika saker, svarar på de på måndag kväll typ! Här får ni dagens outfit:

Stickad från H&M, jeans från Ginatricot, armband (man ser inte på bilderna) från Glitter.

Mina underbara katter

Dom är bara bäääääst 

Ego


Var och såg på bio i Täby centrum med Hannah i veckan, jag tror det var i tisdags.... :) Hahha, ahh i alla fall såg vi på ego! Den va så jävla bra och jag tycker ni borde gå och se den! Det är den här killen Sebastian som är värsta sturep killen och festar och allt det där, sen går han in i en skylt (hahhahah) och slår i bakhuvudet som gör att han får en förblödning i syncentrumet (tror jag) och sen kommer det en tjej som ska hjälpa honom och lalala dom blir kära och allt det där ni fattar. Gå och se på trailern istället för jag suger på att förklara!

Vad jag fick i födelsedagspresent!


Hunter stövlar, glansiga. Från jackie, kostade ca 1300 kr!
Kamera stativ. Vet ej vart det är ifrån men den kostade runt 500-550 kr! 

Grönt armband från Spanien, vet inte vilken affär eller vad den kostade.
Svart tröja med hjärta på baksidan, från New yorker!
Den snyggaste tröjan i universum!!! Från Monki, kostade runt 350-400 kr!
Jeans från Ginatricot, 599 kr! Jag  vet dom ser helt cp ut på bilden!

fick lite andra saker också! Fick lite mer kläder+2500 kr! Ska se vad jag ska köpa för de pengarna! :)

1 februari

Rätt lugn dag i skolan idag, NO hela dagen lite enkelt. Slutade halv 2 (fuck yeeah), drog hem åt typ sen drog jag direkt till stallet. Hade lektion 17:00 (jag red igen) och då red jag Baldi. Hhahaha, va skit jobbigt han är så liten och skit stark+ jag hade skit ont i axeln efter fysen i onsdags. Jaja, det gick okej! Jag tittade lite på hoppningen sen tog jag bussen hem. OH MY F*CKING GOD, när jag kom hem så såg jag på TVD och jag grät som i helvete, ska inte spoila något men gå in och se på 4x12 NUNUNUUUU!  
Baldi ↓

 

RSS 2.0