New in


Dream ridningoutfit


Fina kimberly!

I fredags hoppade jag Alexandras fina D-ponny kimberly som är en otrolig hopphäst. Wow, riktigt fin! 


Sovmorgon och Nationella



Såååå skönt med sovmorgon jag börjar kvart i 10 så jag har gått om tid på mig att bli klar. Jag vaknade typ 10 min sen och ska nu skynda på mig lite. Idag har jag skriftliga delen av engelska nationella proven, känns bra och jag tror (hoppas) det kommer gå bra! Sen direkt efter skolan åker jag och la familia till landet och jag ska titta på när en tjej på landet ska hoppträna sin häst!

På tal om hoppträna, det gick AWSOME igår jag blev så glad! Vi hoppade en oxer på 90 cm om inte 1 m lätt som en plätt plus ett räcke på 90 cm. Inte ett ända stopp och nu laddar jag upp inför hufuvsta med klubbtävling 9:e och sen en hoppträningslektion! Ahh så klad ja eeee. 
Sen blir det rida tjockis ponnyn i helgen ;) 

JB

How flawless is he!!

Tänk att se honom liiiiveee, gud vad mäktigt det skulle vara :D Skulle köpa biljetter idag men blev lite osäker och det var ändå redan försent. Hoppas han verkligen kommer tillbaka så snabbt som möjligt för då jävlar blir det GC och M&G :D Så jävla snygg han är, vill att han aldrig ska lämna Sverige!

Horseback ridning dream outfit

Ur snygga plagg från favvo butiken Hööks, utan hjälmarna som är från Charles Owen och GPA.
Två olika outfits för både häst och ryttare, me like ;)




Marin blå/svart outfit. Skulle passa sjukt bra till en liten skimmel ponny tycker jag. Gud vad jag älskar de där stövlarna, skulle vilja köpa de istället för de jag har nu -.- Alla kläder och utrustning från Hööks, utan hjälmen som är från Charles Owen. 



En blandning mellan marin blått och brunt är så sjuuuukt snyggt. Schabraket tillsammans med döskalle pannbandet passar skit bra. Tog samma skärp som var i förra outfiten för att den var så himla snygg ;) Stövlarna är bara yummy snygga, passar till det mesta. Blåa ridbyxor och tröja matchar bra till GPA hjälmen också! Sån här outfit ska man ju ha på lilla ponny fuxen Jane ;) 

Känns som jag lägger ut mycket ridkläder jag vill ha men köööper inte, måste bara spara lite pengar eftersom framöver kommer det vara mycket tävlingar ;) Berättar mer senare, c ya!



Snygg poownie!

Foto: Emelie Välimaa

Syster klickade jette fejna bilder på mig tjockis ponnyn haha! Hon måste jobba på sin kondition lite och börja arbeta inför sommarn ;) Red på utevolten för första gången 2013 i lördags, wiiiee :D

När livet är som bäst

Underbar dag i skolan idag, fast jobbigt att regna. Hade engelska sen svenska sen slutade jag, lovely <3
Har lite att plugga innan jag börjar dra mig mot stallet. Imorgon är jag ledig och har studiedag! Då ska jag och mamma åka ut till landet på morgonen och jag ska rida ut med hästarna!

Ses imorgon :)


densjuttondeapriltjugohundratretton




Hej hej, vad har ni gjort idag? Jag har haft lugnt och skönt i skolan.... Precis det jag behövde men dock så måste jag bli klar med en till NO uppgift... Suck. Slutade vid halv två och köpte lite choklad och nu är jag hemma och ska städa i rummet lite innan mamma och pappa kommer hem. Hänger lite med min fula syster och hennes kompis. Ses senare!

Klubbtävling 14/4

Foto: Helena Taxen 

Lite bilder från i söndags, slutade med flera olydnader på hinder men aja... Kommer en ny chans ;)

Såå fin


Min lilla sjukling <3


Veckan innan påsklovet sträckte min lilla savanha sin vänster bak lårmuskel och kommer bara promeneras och gå i hagen 3-4 veckor frammåt. Hoppas hon blir snart frisk eftersom hon redan för 1 eller 2 år sen var allvarligt skadad men hade tur att skadan läkte men nu kanske den inte gör det. Gose bebisen <3

Bilder från igår





Vackra pojken

 


Fin fina hästen och jag red felfri runda i clear ronden och fick en rosett med oss hem! Film kommer! :)

God natt!


Taggar inför Haningebygden imorgon!

Ändrade plander osv, imorgon hoppar jag på en ny ponny, Beauty boy. Blir bättre på det sättet, beauty boy (BB) är en väldigt väl utbildad häst och väldigt trevlig! Vi kommer starta LD (70 cm) clear rond! 
BB
Beauty boy

Kommer vara nere vid solna stallet redan vid 6:30 imorgon. Idag var jag först i stallet hos savanha i 3 timmar sen åkte jag hem från landet och åkte till solna stallet och putsa utrustningen och tog fram allt klart för imorgon. Jag kom hem för ca 2 timmar sen. Har suttit vid datan, ätit och duschat. Ska snart iväg och handla lite, berättar mer  om mitt lov senare ikväll! :)

RSS 2.0