True


Tisdag den 28:e augusti




Hola! 
Idag va jag i skolan som vanligt, sen åkte jag hem osv osv sen träffa jag my, elvire och timmy en snabbis liksom typ 10 minuter haha. Sen kom mamma och hämtade mig i frösunda. Sen när jag kom hem åkte jag till stallet med syrran, och nu är jag tillbaka! Juste, jag jag sagt till er att jag skriver en dagbok? ;) Haha, började med det för ett tag sen och asså jag skriver bara ner vad jag har gjort under dagen typ det är allt ass tråkigt. Men sen skriver jag också ner lite av mina tankar osv, privata saker ;) 


Blev ni nöjda av faktan jag gav er igår? Hoppas det. Just nu är jag inne på datorn och tittar runt lite här och där :) Ha en bra kväll så kanske jag uppdaterar senare ikväll annars ses vi imorgon! 

Fakta om mig själv


Vad heter du?
Amanda Sofia Anneli Välimaa
 
När är du född?
Den 20:e Januari 2000 
 
Hur lång är du?
1.60 tror jag. 
 
Vilken ögonfärg har du?
Blå
 
Vad har du för sko storlek?
37-38

Favorit djur?
Katt, häst och hund såklart!
 
Har du något husdjur?
Si, tre underbara katter!
 
Har du några syskon?
Ja, en storasyster.
 
Hur många är du moster till?
Inga.
 
Vilken är din favoritglass?
Twister och magnum!
 
Favoritserie?
Desperate housewives, och Criminal minds
 
Favoritmat?
Hamburgare! 
 
Favorit årstid?
Sommar, höst och vinter! 
 
Favoritfilm?
Just nu är det nog hungergames!

Vilken "roll" har du i skolan? 
Plugghästen

Sport intresserad? 
Bara i ridning. 

Om du skulle vara tvungen att flytta till ett annat land vilket skulle du valt?
USA eller Canada.

Hur många kompisar kan du prata med om allt?
Det finns bara några som jag kan lita på till 100% kommer inte nämna några namn. Men min syster är en person som jag kan säga allt till.

Hur beksriver kompisar dig som person?
Det jag tror är att dom kanske bara ser mig som en posetiv och glad tjej som är en aning galen vid vissa tillfällen! :)
 
Hur beskriver du dig själv?
Glad, posetiv, social, inte blyg av mig, lat och konstig. 
 
Vilka länder har du varit i?
Sverige, Finland, Italien, Danmark, och England sen kommer jag inte på några mer!

Vart vill du resa?
London, Los Angeles, New York, Thailand, Grekland och åka tillbaka till Italien!
 
En dag du aldrig glömmer?
Dagen vi fick familjens första katt, Nemo ♥


Favorit idol?
Det blir nog Eminem! 

Bästavän?
Åh, det blir solklart My jacobsson. Min näraste vän av alla ♥ 

Förhållande?
Nej.

Är du helt svensk?
Är inte ens lite svensk! Är till 100% finsk! 

Spelar du något instrument?
Försökte lära mig gitarr men gick inte bra...

Största rädslan?
Mörker, Andar, Ormar, och spindlar :$

Vill du gifta dig någon dag?
Jag vill i alla fall inte vara singel resten av mitt liv så jaa!

Hur såg din outfit ut idag?

Så med ett par svarta jeans leggings. No good photo men får räcka. 

Är du en blyg person?
Haha, jag är motsatsen! 

Hur gammal är du?
12 år :c 

Vilka/vem gillar du mest i din skola? 

Dom här två personerna, Jossan och Ebbis. 

Favorit låt?
Linkin park - Numb ♥ och alla Eminems låtar!


HOPPAS NI BLEV NÖJDA FÖR DET HÄR TOG EN TIMME!! 

Sov sött vi ses imorgon. 


Studying

Hej hej, sitter och pluggar lite spanska glosor och pluggar matte. Så mysigt med en sån vacker himmel utanför mitt fönster. Klickade några snabba bilder till er, nu åker hörlurarna på igen och pluggandet får starta -.- Ha en bra kväll!


Foto: Jag
Canon eos 1100D 

Mammas 40 års fest på landet! ✌

Wazzzzaaap? Igår hade min mamma sin 40 års fest. Hon fyllde ej år men dom hade en lite tidig fest om man ska säga så. Det var god mat, fika, nära och kära och massa skoj. Men jag blev trött efter ett tag så jag gick hem och myste med katterna itsället! Sjukt skönt att stanna hemma nästa helg, men jag bloggar senare!  ßyε 
HAHAHHAHA :D

Mobilbildeeer

Pictuuuureeeees


Snabbt inlägg

Efter skolan träffa jag alle vi prata lite sen träffa jag my sen skulle jag till ridiningen och träffa en kompis på stationen haha vi prata lite sen kom jag hem jag åt sen drog till stallet och mötte upp alva! Hade vince prins gmen kan bara säga att det hat gått bättre förut... haha. Men nu sitter jag och snackar med ebba på kik hihi hon paja sin ipod idag för alla er som bryr er! Starkars klantskalle haha :D Men nu ska jag sova vill ej vakna upp imorgon ass trött haha ses imorgon!

Vart i skolan i en vecka... Vill redan ta självmord. 

Var med Ebba idag ♥

Idag var jag med ebbis näbbis i kista, va fett trevligt! Vi prata och drack milkshake på donken. När jag kom hem skulle jag dra och handla med mamma, sjukt jobbigt för hon skulle köpa hundra saker och jag va fett trött. Sen skulle vi köpa en rid polo tröja + tjock tröja till mig men det va så sent så vi skulle hem direkt efter och hann ej köpa det till mig -.- haha, men just nu sitter min fina prins och sover i mitt knä samtidigt som jag sitter inne på datan och pratar med folk! Så myyyys, yadamada ses sen
~Mobilbild~                      
                                   Världens bästa ever ♥ 

Vad har jag gjort idag då?...

Va i gamla tråkiga skolan tills 20 i 3 sen mötte jag upp Nina och My så drog vi hem till henne först sen drog vi till Solna c för att käka något. Vi satt på tacobar och typ snacka lite sen drog vi hem till mig, ladda min tele och sen tillbaka till My. Hon skulle fixa sitt nya skrivbord osv. Vi va där, åt chips och choklad haha.... Sen drog jag och Nina hem :) Sen efter det mötte jag upp syrran på solna station och sen gick vi och köpte glass och festis! Jag köpte Calipps shots, twister och en festis. Och ja jag var sugen på is glass.... Känns as skönt att alla andra har börjat skolan nu dom mesta börjar imorgon! Alla har typ mobbat mig för att min skola redan börjat... hahaha. Har satt upp massa hästbilder på min vägg också! Bilder på mig, savanha, baldi, och lady jane! Blev ass nöjd!! Vill ha en bild på eminem också haha! Här får ni bilder från dagen: 
↑ hahahhahha driiiiv
Ni är bääääääääst!!! (helt normal på alla bilder jag lovar det är mitt riktiga jag hahahhaha)


Keep your eyes open.


Foto: Jag 
Canon eos 1100D

After rain comes sun.



Foto: Amanda the king
Canon eos 1100D


Musik ♥ ♥ ♥ ♥







(Gammal men who cares? ↓)


Helt förälskad i dessa låtar.... 

.


Kisse katt


Solna ♥♥♥

Åhh idag åkte jag till solna stallet där jag hör hemma! Skit kul var det att rida ponny igen också. Red på lilla vince pollen. Skit awsome, inte så rolig lektion men jag var glad att få rida igen! Har inte mycket alls att säga... Ska till landet imorgon så jag ska packa lite och sånt. Just nu sitter jag bara lite ensamt framför datorn och ha det super trevligt... Nej men vi hörs imorgon! Puss

Tog en sväng förbi My på min luchrast så jag kunde sova lite i hennes säng, haha sov inget inatt :o Och det är skolans fel :c

Syster ♥


Loveu! 

Back to school....

Ahap, då kan man säga förväl till sommaren 2012.... :( </3 saknar den redan....
Idag gick jag upp vid halv åtta, klädde på mig, platta håret, och sminka mig och sen var det dags för skolan... Åt ingen frukost så när jag va i skolan höll jag på att spy... :s Aja, vi samlades på gården och bla bla bla sen upp till rummen bla bla bla sen fick vi glass och slutade 10. Men imorgon ska vi ha en "riktig skoldag" och börja 8:30 och sluta vis 14:00.... -.- kul. Jaja, det ända som är bra om imorgon är att jag ska få åka till stallet igen och träffa Alva! *yeeeeii* Puss och hej!



Kommer sakna alla roliga kvällar på landet och alla vänner och ledigheten... :c Miss!

Bio med My!

 

Bild innan bion

Jag älskar dig syster! ♥


Hade det skit trevligt ikväll med My! Efter bion så åkte vi hem tillsammans och när jag kom hem så tog gick jag direkt till syrran och va inne på datan. Nu ska jag och emelie se på film, ses imorgon! 
Juste köpte ett linne och ett par glasögon idag också! Visar allt imorgon, sov gott. :)


Bättre bilder på kläderna


The amazing spiderman


Hej alla läsare, gud va glad jag blir när alla läsare kommer tillbaka nu när jag börjat blogga igen! Idag har jag städat rent för mamma ska komma och snart ska jag börja dra hem till My och sen ska vi till kista galleria och se på bio! Ska se på The amazing spiderman. Kommer bli kul! Åhh, skolan börjar redan på onsdag... fuck. Vill inte tillbaka.


Kläderna har kommit!!


Mobilbilder
Jag beställde Abercombie & Fitch kläder för ett tag sen men dom kom förs idag :) En vit tröja och en "svart" t-shirt. Lägger upp bättre bilder snart!

 

Inget liv...


Självutlösare 
Canon eos 1100D


Hej hej, har ingenting att göra... Sitter inne på facebook men inget roligt händer, jo jag chattar lite men ändå. Lucy är helt störd och springer runt i hela rummet jag är nära på att låsa in henne på toaletten. Jaja, jag kan väl berätta om min dag dådå? Jag har varit ganska trött och huvudvärk så jag stannade hemma. Så jag har typ gjort nada, städat (städar när jag har tråkigt) ehhm.. varit med lucy, sett på tv, sovit osv. Sen skulle jag hämta mina kläder som jag beställt men dom hade tydligen inte kommit -.- Det kommer bli en liten överraskning vad det är för kläder! Jaja, blev skit lack att dom inte var där men ska hämta dom imorgon istället innan jag drar till landet. Kommer ej kunna blogga tyvärr på landet men jag kommer ha kräfskiva med min familj och vänner, mysigt! Förhoppningvis rida och dra till beachen och bada! Nu ska jag sätta på film eller något och mysa med min underbara kattunge! Åhh, älskar henne! ibland.... God natt folket!

Mobil bilder

Här är olika bilder som tagits under mitt sommarlov och ni kan se lite vad jag gjort :)

Jag var på säva ridcenter med Alva och Nora ↓





Var på grönalund med Alva ↓

Här är massa olika blandade bilder på allt möjligt jag gjort! Ridit, varit med vänner och solat! ↓

My pettersson.

Fotade min kära vän My ute på mitt lanställe och har kommer lite bilder från det :) 

Foto: Jag
 Kamera: Canon eos 1100D 

Midsommar 2012

Jag ska försöka att lägga upp alla bilder jag tagit i sommar. Så här kommer midsommar bilder som togs en månad sen haha :)


Vi hade det super mysigt och dansade och åt massa gott på den stora fotbollsplanen på mitt landställe! Jag har fått många frågor under lovet och håller på att svara på alla just nu :) Efter detta inlägg kommer jag senare lägga upp bilder på när jag var ute och fotade min kompis My på landet :) Kram!!
 

Dagens outfit

Lite sen men bättre än aldrig :)


Linne- H&M Top- Ginatricot Shorts- H&M?

Facelook ;)

Min dag med Ella :)

 

                                                            Detta är hästgalna Ella då då :)                                                        
Har varit med Ella idag från mitt ridläger förra året. Idag var det ca 2 år sen vi träffades, (haha...) Men i alla fall så hade jag det super trevligt och jag har saknat henne jätte mycket. Jag åkte in till stockholm central och mötte upp henne sen gick vi tillsammans till gallerian och tittade i affärer osv. Sen tog vi en paus och satte oss och åt yougurt glass typ och sen tåg vi pendeln hem till mig. Vi såg på lite film sen var hon tvungen att gå :( Men jaja, nu är jag bara framför datorn och ser på tv. Inget speciellt :) Imorgon blir det äntligen hemma dag och städa! Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt ;) Men på torsdag ska jag vara med My (kanske) igen :) Hope sooooo! Dagens outfit kommer snart!

Savanha <3



Fiiiiiinaaasteeee <3 älskarälskarälskar diiig.
Dessa bilder var tagna sommaren 2011. Men vart är jag nu? Jo, ett år senare och sitter fortfarande på samma hästrygg... på din rygg. Jag kommer alltid bära runt på dig i mitt hjärta som du bärt mig <3

My day

Tjaba, vad har jag gjort idag då? Jo jag var hos min lilla smurf My :D  Vi gjorde inget speciellt. Såg på film och myste. Haha, vi såg på ca 3 filmer! Men det var kul. Sen fick jag gå hem i spö regn.... :( Mitt buss kort börjar inte att funka tills den 13:e. Ca 2 dagar innan min skola börjar -.- Aja, nu ska jag fortsätta med att vara inne på datan & facebook osv... see ya! 
Gammal bild på mig och smurf :) 

Hej bloggen det var länge sen! :)

Hej, ett tag sen jag bloggade osv. Men har varit på internet lösa landet så det har inte gått så bra att kunna blogga. Men nu är jag i solna igen och har det toppen! :D Vi kom hem idag från landet och sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Imorgon ska jag förhoppningsvis vara med Mysan. Saknat min mupp som varit i spanien i en månad! Jag har ca 5 dagar på mig att vara med mina vänner här i solna sen åker jag till landet igen för att ha kräftskiva :/ Sen börjar jag skolan den 15:e :( Men är nöjd me mitt sommarlov. et har varit kul och jag har haft roligt med alla mina vänner i spersboda :) Jag har fotat lite på landet och kommer lägga upp bilderna direkt efter detta inlägg! Så var redo ;) Hahaha

Bild från photoshootet med My :) 




RSS 2.0